Η Κατερίνα Καινούργιου με monokini έκανε το τέλειο look παραλίας στη Μύκονο

Η Κατερίνα Καινούργιου με monokini έκανε το τέλειο look παραλίας στη Μύκονο
Photo: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα έβαλε το ανατρεπτικό μαγιό της σεζόν. 

Ο Αύγουστος είναι ξεκάθαρα ο μήνας των διακοπών. Μετά λοιπόν από κάποιες μέρες χαλάρωσης στην Αντίπαρο η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε και στη Μύκονο για να συνεχίσει εκεί τις διακοπές της, αφού πάντα στο νησί των ανέμων βρίσκεται με καλούς της φίλους και συνεργάτες. Ο φακός τη συνέλαβε σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, όπου έφτασε με σκάφος και πέρασε λίγο χρόνο στο beach bar, χωρίς να κάνει κάποια βουτιά, βέβαια. Οπότε και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε το τέλειο look που είχε στην παραλία. Αυτό βέβαια που μας έκανε εντύπωση ήταν το super μαγιό, που διάλεξε, το οποίο είναι και κάπως πιο τολμηρό από όσα την έχουμε δει μέχρι στιγμής.

https://www.instagram.com/p/CvP5SsrInqS/

Το παρεό είναι το καλοκαιρινό item που μπαίνει πάντα στη βαλίτσα των διακοπών -5 για να διαλέξεις

Το μαύρο monokini της Κατερίνας Καινούργιου.

Αρχικά, όπως καταλαβαίνεις το beach look της Μυκόνου είναι λίγο πιο glam και grande από ότι τα συνηθισμένα. Οπότε αυτό το κάνει ιδανικό για να πάρεις έμπνευση, αν έχεις να πας σε ένα pool party ή αντίστοιχα σε ένα beach bar, όπου θα πιεις τα ποτά σου και θα χορέψεις με την παρέα σου. Η Κατερίνα, λοιπόν, κινήθηκε σε έναν all time classic συνδυασμό με μαύρο μαγιό και maxi, animal printed φούστα. Το μαγιό της είναι ένα μαύρο monokini, κάτι ανάμεσα σε ολόσωμο και μπικίνι δηλαδή, με έντονα cut outs και one shoulder σχέδιο στο μπούστο.

katken-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η φούστα της είναι σε ελαφρύ, ημιδιάφανο ύφασμα και έχει ψηλή μέση, οπότε αυτό την κάνει κάπως πιο επίσημη και βραδινή. Η Κατερίνα τη συνδύασε με κοσμήματα, όπως κολιέ, σκουλαρίκια και ένα ρολόι, ενώ τα μαύρα γυαλιά της φαίνεται να είναι τα αγαπημένα της.

katken-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Φυσικά και το outfit συμπληρώθηκε με μια branded luxury τσάντα, του οίκου Chanel σε μεταλλική απόχρωση με τη χαρακτηριστική αλυσίδα. Τα παπούτσια της Κατερίνας στην παραλία δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα πιο πλαστικά mules του οίκου Gucci, σε διαχρονικό μαύρο χρώμα. Πάρε έμπνευση από τις φωτογραφίες της Κατερίνας στην παρακάτω gallery.