Το παρεό είναι το καλοκαιρινό item που μπαίνει πάντα στη βαλίτσα των διακοπών -5 για να διαλέξεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Το παρεό είναι το καλοκαιρινό item που μπαίνει πάντα στη βαλίτσα των διακοπών -5 για να διαλέξεις

Είναι το item της παραλίας που θα δώσει λύση ακόμη και στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Πάντα όταν κάνεις βαλίτσα διακοπών, προσπαθείς να πακετάρεις όσο πιο λίγα πράγματα μπορείς. Και αυτό γιατί αφενός δεν έχει κανένα νόημα να κουβαλάς όλο το σπίτι για δεκαπέντε μέρες διακοπών σε ένα νησί, και αφετέρου γιατί το καλοκαίρι θέλεις να νιώθεις μια ελευθερία και όχι να μεταφέρεις το stress της πόλης και τις λίγες μέρες που έχεις για να χαλαρώσεις. Τα ρούχα σου πρέπει, λοιπόν, να ακολουθούν την ίδια διάθεση και λογική. Και αυτό είναι μια προσωπική συμβουλή που σου δίνω, γιατί από τότε που σταμάτησα να παίρνω μαζί μου στις διακοπές urban ρούχα, αμέσως ένιωσα πολύ πιο ξεκούραστη και cool.

https://www.instagram.com/reel/CsJ0QATAZIB/

Φυσικά και τα μαγιό είναι το άλφα και το ωμέγα της βαλίτσας των διακοπών, οπότε εκεί δίνουμε το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας. Αμέσως μετά ακολουθούν τα beach wears. Ανάμεσά τους υπάρχει και ένα all time classic item- σχεδόν cult θα έλεγα- το παρεό, που μαζί με όλες τις τάσεις από τα 90s και 00s έχει επανέλθει στην κορυφή των summer trends. Mini ή maxi είναι η τέλεια λύση για την παραλία, αν δεν θέλεις να το κουράσεις και πολύ, αλλά από την άλλη απολαμβάνεις τη μόδα και το εκκεντρικό styling. Με χρώματα και άπειρα prints, τα παρεό μπορούν να δώσουν άλλη άποψη και attitude ακόμη και σε ένα απλό μαύρο μπικίνι.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 must buys του Αυγούστου που θα βρεις ακόμη σε έκπτωση

blancamiro_358795713_1209014973100478_7002078035495798978_n.jpg

Πώς θα φορέσουμε το παρεό.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να ποντάρεις σε ένα maxi παρεό. Γιατί αυτό το λίγο παραπάνω ύφασμα θα σου δώσει την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις και να δημιουργήσεις κάποια «εφεδρικά» ρούχα από το παρεό σου. Η πρώτη και πιο γνωστή του χρήση είναι να το δέσεις σαν φούστα σε διάφορα μήκη. Η δεύτερη είναι να το αξιοποιήσεις σαν top, αν έχεις ήδη μαζί σου ένα σορτσάκι ή μια παντελόνα για το dinner μετά το μπάνιο στην παραλία. Αν από την άλλη είσαι καλή στο να ακολουθείς οδηγίες, τότε υπάρχουν πάρα πολλά βιντεάκια για σένα, που σου δείχνουν βήμα-βήμα πώς να μετατρέψεις το maxi παρεό σου σε κανονικό φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/CnjL2K-Is8j/

5 stylish παρεό για να αγοράσεις τώρα: