Βρήκαμε το φόρεμα μαρινιέρα της Meghan Markle και είναι από το πιο cool brand που θέλεις να μάθεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Βρήκαμε το φόρεμα μαρινιέρα της Meghan Markle και είναι από το πιο cool brand που θέλεις να μάθεις

Ένα φόρεμα που ενώ ανήκει στα basics, είναι ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακό.

Η μαρινιέρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά μοτίβα που μπορεί να φορέσει κανείς. Ειδικά το ασπρόμαυρο combo ή το blue navy επίσης μαζί με το λευκό είναι ένα από τα πιο κλασικά prints όλων των εποχών. Φοριέται πλέον όλο το χρόνο ενώ έχει σίγουρα ταυτιστεί στο μυαλό μας με το καλοκαίρι και το on boat style. Οι ρίγες μικραίνουν και μεγαλώνουν ανάλογα με το brand και τις τάσεις της κάθε σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία οι σχεδιαστές και τα αγαπημένα μας brands έχουν αποθεώσει τις μεγάλες φαρδιές ρίγες, με τη Meghan Markle να είναι το τέλειο παράδειγμα για να τις φορέσουμε το καλοκαίρι στην πόλη.

Μαριέττα Χρουσαλά: Με λευκό φόρεμα και flats στη Μύκονο -Το απόλυτο βραδινό look για το νησί

Βρήκαμε το stripped φόρεμα της Meghan.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βγήκαν πρόσφοτα σε ρομαντικό δείπνο λίγο μετά τα γενέθλια της Meghan σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια του Λος Άντζελες. Ο φακός της Daily Mail τους εντόπισε και εμείς είδαμε το άψογο -για ακόμη μία φορά- σύνολο της Meghan Markle, που είναι η απόλυτη μαέστρος του minimal chic.

https://www.instagram.com/p/CvoUdnvv5fc/

Η δούκισσα του Sussex από την πρώτη στιγμή είχε δείξει την αγάπη της για τις απλές γραμμές, τα λιτά outfits και τις basic αποχρώσεις. Οπότε τώρα που δεν χρειάζεται πια να ακολουθεί και κάποιο πρωτόκολλο, είναι ελεύθερη να εκφραστεί ακόμη περισσότερο μέσα από τα ρούχα της.

https://www.instagram.com/reel/CuWj_MOthlg/

Την είδαμε, λοιπόν, με ένα maxi, strapless, εφαρμοστό φόρεμα με μεγάλες, φαρδιές, οριζόντιες ρίγες σε μαύρο και λευκό της κρέμας. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από το brand Posse, που είναι ένα από τα αγαπημένα brands πολλών celebrities και όλων εκείνων των γυναικών που αγαπούν τα ποιοτικά ρούχα, σε minimal γραμμές και προσιτές τιμές. Το Theo Dress της καλοκαιρινής του συλλογής κοστίζει κάτι λιγότερο από 300$ και μπορείς να το βρεις online.

posse-(2).jpg
https://www.instagram.com/p/CuqZcWKvvvI/

H Meghan το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα, t-bar sandals, ένα μεγάλο clutch με ξύλινες λεπτομέρειες, αλλά και μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, που ταίριαξαν τέλεια με το χαμηλό σινιόν της. Ένα look ιδανικό για ένα ρομαντικό dinner date για το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο με ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους.