A la plage: Τα 5 καλύτερα look παραλίας που φοράνε οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
A la plage: Τα 5 καλύτερα look παραλίας που φοράνε οι Γαλλίδες

Το french style πάει παραλία και μαζί του και εμείς για να αντιγράψουμε τα καλύτερα σύνολα των Γαλλίδων δίπλα στο κύμα.

Το γαλλικό καλοκαίρι έχει άλλο άρωμα. Έχει άρωμα λεβάντας και κρασιού. Έχει βόλτες με ποδήλατα και μαρμελάδες σε φρέσκο ψωμί. Έχει της άγριες θάλασσες του γαλλικού νότου και τις όμορφες Γαλλίδες να παραδίδουν μαθήματα ανεπιτήδευτου στυλ ακόμη και στην παραλία. Γιατί το στυλ- είναι στυλ, και καμία συνθήκη δεν μπορεί να το επηρεάσει. Οι Γαλλίδες εξάλλου δεν ανήκουν στην ομάδα όσων θέλουν να πειραματιστούν, και ειδικά σε μια περίοδο όπως το καλοκαίρι. Και εδώ θα συμφωνήσω. Γιατί όσο και αν αγαπάω τη μόδα και τα statement items, το καλοκαίρι θέλω μόνο να είμαι ο εαυτός μου. Μακριά από περίπλοκα σύνολα και δοκιμές. Τώρα ποντάρουμε στην άνεση, ποντάρουμε στο effortless cool.

Tα 4 εναλλακτικά παπούτσια παραλίας που θα σε κάνουν να πεις αντίο στις σαγιονάρες

https://www.instagram.com/p/CtlbLIuNsVH/

Το effortless style είναι ολόκληρη σχολή και οι Γαλλίδες είναι προφανώς καθηγήτριες. Αν, λοιπόν, δεν έχεις πάρει ακόμη το μάθημά σου να σε ενημερώσω ότι το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για κάτι τέτοιο. Γιατί σίγουρα θα έχεις όλα τα απαραίτητα items στη ντουλάπα σου, ενώ επίσης το στυλ που πρεσβεύουν οι Γαλλίδες στην παραλία είναι αντικειμενικά απόλυτα πρακτικό. Καμία Παριζιάνα δεν θα φόραγε κάτι το οποίο την κάνει να νιώθει άβολα, για αυτό και η ενέργεια που εκπέμπουν μέσα στα ρούχα τους είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος.

https://www.instagram.com/p/CnHi54TN0He/

Crochet και fishnet είναι τα δύο πιο ιδιαίτερα υλικά που θα δεις στα looks παραλίας μιας Γαλλίδας, πάντα προσαρμοσμένα στο μοναδικό τους στυλ. Τα perforated φορέματα και τα πλεκτά καπελάκια είναι δύο τέτοια items. Αμέσως μετά έχουμε τα pyjama pants και τα pyjama shorts, που είναι το απόλυτο κομμάτι της σεζόν. Οι Γαλλίδες αγκάλιασαν πολύ δυνατά το συγκεκριμένο trend και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει τέλεια με τα μαγιό σου. Το all time classic αγαπημένο τους button down φόρεμα σε πουά ή floral μοτίβο δεν μπορεί να λείψει ούτε από το καλοκαίρι τους. Παρακάτω 6 looks παραλίας για να πάρεις έμπνευση.

Tα 6 beach looks που προτιμούν οι Γαλλίδες: