Katie Holmes: Με πλατφόρμες και τζιν παντελόνι δεν αποχωρίζεται τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια

Ναταλία Κατσακιώρη
Katie Holmes: Με πλατφόρμες και τζιν παντελόνι δεν αποχωρίζεται τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια

(Photo by MEGA/GC Images)

Μήπως έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τις πλατφόρμες σου; Είναι καιρός να γίνουν και πάλι τα αγαπημένα σου παπούτσια.

Υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τις πλατφόρμες και αν το τελικά είναι ένα sexy και θηλυκό ζευγάρι παπούτσια. Ενώ κάποιες γυναίκες τις λατρεύουν και επί κάποια χρόνια ήταν πράγματι η απόλυτη τάση στα καλοκαιρινά παπούτσια, είχαμε από την άλλη όλα εκείνα τα κορίτσια που τις έβρισκαν πάντα αρκετά ογκώδεις για τα πόδια τους και τα κοντά σορτσάκια ή τα mini φορέματα. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε αποδεδειγμένα για τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα ever! Ας το παραδεχτούμε. Το θέμα είναι ότι τις έχουμε συνδέσει με τα 00s και ένα κομμάτι του στυλ μας που δεν θέλουμε να θυμόμαστε οι περισσότερες millennials.

https://www.instagram.com/p/Cvrej-KM_qC/

Αλλά όπως θα ξέρεις πολύ καλά, η μόδα έχει αλλάξει το ίδιο και οι συνθήκες μέσα στις οποίες λειτουργούν τα trends. Οι πλατφόρμες φαίνεται να επανέρχονται σιγά-σιγά, όπως και οι περισσότερες τάσεις από τη δεκαετία του 2000, αλλά με έναν τρόπο πιο elegant και πιο κοντά στο σημερινό effortless cool style, που αγαπάμε στην καθημερινότητά μας. Η Katie Holmes φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες πλατφόρμες στους δρόμους της Νέας Υόρκης και δημιούργησε ένα καθημερινό look ιδανικό για το φθινόπωρο.

Οδηγός αγοράς: Οι καλύτερες τσάντες παραλίας που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

H Katie Holmes με μαύρες πλατφόρμες και τζιν παντελόνι.

Είμαστε μέσα στον Αύγουστο και λίγο πριν τη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, το ξέρω. Αλλά μία σωστή fashion lover θα έχει πάντα το βλέμμα της προσανατολισμένο στο επόμενο βήμα, που είναι η γκαρνταρόμπα της μεταβατικής περιόδου, δηλαδή του Σεπτεμβρίου. Η Katie Holmes έκανε τη βόλτα της για ψώνια στη Νέα Υόρκη και φόρεσε το go to outfit του επόμενου μήνα. Ένα γαλάζιο, κοντομάνικο t-shirt με γράμματα, ένα wide leg τζιν παντελόνι με ψηλή μέση, καφέ δερμάτινη ζώνη και μια basket bag σε cross body στυλ, που βάζει τη νότα του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Celebrity Sightings In New York - August 4, 2023

(Photo by MEGA/GC Images)

Celebrity Sightings In New York - August 4, 2023

(Photo by MEGA/GC Images)

Αυτό, όμως, που κάνεοι τη διαφορά είναι σίγουρα οι μαύρες, δερμάτινες πλατφόρμες της, που είναι ακριβώς σαν strappy sandals, απλώς έχουν αντικαταστήσει το τακούνι στιλέτο με έναν ψάθινο πάτο πλατφόρμα. Αυτή είναι και η πιο elegant εκδοχή των συγκεκριμένων παπουτσιών, που πίστεψέ με, θα αντικαταστήσει όλα τα άλλα high heels του φθινοπώρου. Και πάνε τέλεια με τζιν παντελόνια.