Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει το πιο elegant μαγιό με prints και μπήκε αμέσως στα αγαπημένα μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει το πιο elegant μαγιό με prints και μπήκε αμέσως στα αγαπημένα μας

Η Μαρία Ναυπλιώτου ανέβασε μία φωτογραφία με μπικίνι και εμείς προσέξαμε το iconic style του που η ίδια αγαπάει (και φοράει) από το 2021.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που το elegance μοιάζει με φυσική προέκταση τους, σαν να έχουν γεννηθεί με μία φυσική κομψότητα. Η Μαρία Ναυπλιώτου ανήκει σίγουρα σε αυτές, αφού από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στις οθόνες στη θρυλική «Αίθουσα του Θρόνου» η ίδια δεν έχει αλλάξει καθόλου, παραμένοντας τόσα χρόνια πιστή στη minimal chic αισθητική της. Η αγαπημένη ηθοποιός του θεάτρου τα τελευταία χρόνια μας έχει δείξει και μία ακόμη πλευρά της, πιο προσωπική, μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/p/CfdWMolqUbn/

Μια πτυχή που δεν είχαμε ανακαλύψει. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μάλιστα, της αρέσει πολύ να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις εξορμήσεις της στη θάλασσα μαζί με φίλες της επίσης από το χώρο της υποκριτικής. Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει εξάλλου ένα φανταστικό σώμα, που φαίνεται τέλειο μέσα από το μπικίνι της. Τα μπικίνι είναι τα αγαπημένα της μαγιό, αφού δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία της με ολόσωμο. Στην τελευταία της ανάρτηση από την παραλία την είδαμε με ένα σχέδιο, που τράβηξε την προσοχή μας και το θέλουμε σίγουρα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Eίναι μάλιστα ένα σχέδιο που έχει από το καλοκαίρι του 2021 στην γκαρνταρόμπα της και δεν έχει κουραστεί να το φοράει κάθε σεζόν, όπως θα έπρεπε να κάνουμε με όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια.

marianafpliotou_198068369_966228167471996_1055151978576255095_n.jpg

Με το ίδιο μπικίνι το καλοκαίρι του 2021

Ψάθινο ή υφασμάτινο καπέλο στην παραλία; Ιδού η απορία και η απάντηση παρακάτω

https://www.instagram.com/p/Cg9leeDq711/

Το printed bikini της Μαρίας Ναυπλιώτου ανήκει στα classics.

Οι basic αποχρώσεις είναι φυσικά οι αγαπημένες της Μαρίας Ναυπλιώτου. Και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς αν ρίξει μια ματιά στις εμφανίσεις της. Έτσι, ακολουθεί το ίδιο μοτίβο και στα beach looks της αλλά και στα μαγιό της, που είναι συνήθως μονόχρωμα, σε bold καλοκαιρινές αποχρώσεις. Το μαγιό, όμως, που επέλεξε αυτή τη φορά είναι λίγο διαφορετικό, λίγο πιο ιδιαίτερο με prints που θυμίζουν κάτι ανάμεσα σε λαχούρια και snake print.

marianafpliotou-(7).jpg

Photo: Instagram/@marianafpliotou

To μαύρο και το light grey είναι η βάση σε αυτό το κλασικό μαγιό τριγωνάκι, που ταιριάζει τέλεια στο σώμα της Μαρίας Ναυπλιώτου, με κάποια μικρά φραμπαλά να στολίζουν το τελείωμα στο top αλλά και το bottom. Δίνουν έτσι μια girly εικόνα χωρίς να προσθέτουν όγκο.

marianafpliotou-(8).jpg

Photo: Instagram/@marianafpliotou

Μία πολύ ωραία επιλογή σε μαγιό, αν αγαπάς τα classics αλλά παράλληλα θέλεις να φορέσεις και κάτι πιο ιδιαίτερο.