Ήβη Αδάμου: Είπε αντίο στα τζιν και φόρεσε το άσπρο καλοκαιρινό της παντελόνι με sneakers

Ήβη Αδάμου: Είπε αντίο στα τζιν και φόρεσε το άσπρο καλοκαιρινό της παντελόνι με sneakers

Ο ιδανικός τρόπος να κάνεις τα summer items της ντουλάπας σου κίγο πιο φθινοπωρινά.

Υπάρχουν τα denim girls και τα wide leg pants girls. Στα ελληνικά: εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν τα τζιν παντελόνια και τα υπόλοιπα κορίτσια, που αγαπάνε τα υφασμάτινα παντελόνια. Ξέρεις ποια λέω. Αυτά με την ψηλή μέση, τις πιέτες και τα φαρδιά μπατζάκια, που τις τελευταίες σεζόν έχουν αρχίσει να κερδίζουν πολλές fans ακόμη και από άτομα που ίσως δεν θα μπορούσες να τα φανταστείς με ένα τέτοιου τύπου παντελόνι. Ανάμεσά τους και εγώ προσωπικά, που συνήθως δεν θα άλλαζα το denim μου για τίποτα στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CwvctyDrP6S/

Κάπως έτσι γίναμε πολλές οι οπαδοί αυτών των παντελονιών και αφήσαμε για λίγο στην άκρη τα τζιν μας για να φορέσουμε ένα ωραίο, γκρι office pants ή ένα μαύρο παντελόνι με μαλακό ύφασμα. Μέσα στο καλοκαίρι τα σκούρα χρώματα του χειμώνα μετατράπηκαν σε neutrals και φυσικά σε λευκό. Η Ήβη Αδάμου, ένα κατά τα άλλα πιστό κορίτσι των jeans, φαίνεται ότι υπέκυψε στη γοητεία των wide leg παντελονιών και έπαιξε έξυπνα, φέρνοντας ένα άκρως καλοκαιρινό σχέδιο στο φθινόπωρο.

Η Gisele Bündchen έφερε το no pants trend στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Ήβη συνδύασε το άσπρο της παντελόνι με sneakers.

Η Ήβη απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της και τα σύνολα που δημιουργεί και φαίνεται να έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ. Ειδικά τα τζιν παντελόνια φαίνεται να είναι μία από τις στυλιστικές της αδυναμίες. Αλλά η Ήβη τόλμησε να κάνει την αλλαγή και να φέρει το αγαπημένο, λευκό παντελόνι του καλοκαιριού στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Γιατί το λευκό φοριέται όλο το χρόνο και μπορεί να γίνει το αγαπημένο item του Σεπτέμβρη.

https://www.instagram.com/p/Cwk-_gNIzom/

Τι έκανε, λοιπόν, η Ήβη; Πήρε ένα office παντελόνι σε λευκό και το συνδύασε με μια διαχρονική μαρινιέρα. Ένα t-shirt με λευκές και μπλε ρίγες, σε στενή, εφαρμοστή γραμμή και ένα έντονο γαλάζιο χρώμα, που έκανε το look ακόμη πιο vivid. Από κάτω φόρεσε τα sneakers της σε αντίστοιχη, basic απόχρωση, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι extra ως προς το κομμάτι του styling. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, ένα ζευγάρι παπούτσια που να είναι ξεκάθαρα φθινοπωρινό και ένα classic t-shirt έκανε ένα σύνολο ακριβώς στην εποχή του.

ivi_adamou-(6).jpg