Η Φαίη Σκορδά έκανε την ανατροπή με το look της πρεμιέρας της και αποθέωσε το cigarette παντελόνι

Η Φαίη Σκορδά έκανε την ανατροπή με το look της πρεμιέρας της και αποθέωσε το cigarette παντελόνι

Η Φαίη φόρεσε ένα αντρεπτικό office look στην πρεμιέρα της. Και όχι δεν έβαλε φόρεμα!

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται με τη σημερινή μέρα να αποτελεί και την εναρκτήρια ημερομηνία για τις πρωινές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Αφού το πρωί ακούσαμε την πρώτη καλημέρα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Κατερίνα Καινούργιου, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου αλλά και την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ANT1, όπου είδαμε για πρώτη φορά και την Ελένη Τσολάκη, τη σκυτάλη πήρε η Φαίη Σκορδά με τη νέα, ανανεωμένη της εκπομή «Fay's Time».

Η Φαίη μετά από μία χρονιά προσαρμογής στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον SKAI, άλλαξε φέτος και την ώρα της εκπομπής της, βγαίνοντας λίγο αργότερα στον αέρα από ότι συνήθως. Με νέα ομάδα μαζί της η Φαίη φαίνεται να είναι σε φρέσκια διάθεση, κάτι που είδαμε και στο στυλ της. Κάθε χρονιά το λευκό ήταν μία από τις αγαπημένες επιλογές που έκαναν οι κυρίες της τηλεόρασης και δυστυχώς πέρυσι δεν ξέφυγε ούτε η Φαίη από τον κανόνα, με ένα λευκό φόρεμα, που ήταν ναι μεν πολύ chic αλλά και πολύ αναμενόμενο.

https://www.instagram.com/reel/CiZ2OgxsZKH/

Γενικά το άσπρο αλλά και οι ασπρόμαυροι συνδυασμοί είναι από τις αγαπημένες της επιλογές και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς, αν ρίξει μια ματιά στα σύνολα που έκανε η Φαίη όλη την προηγούμενη χρονιά. Αυτό έκανε λοιπόν και σήμερα με ένα outfit που κέρδισε τους τηλεθεατές.

Τι είδαμε στις σημερινές πρεμιέρες; Από το total white της Καινούργιου στην κομψή Ελένη Βουλγαράκη

Φαίη Σκορδά: Το look της πρεμιέρας.

Η Φαίη, λοιπόν, μας είπε την πρώτη φθινοπωρινή καλημέρα από τα studios του SKAI με το απόλυτο office look της σεζόν. Επέλεξε, λοιπόν, ένα cigarette παντελόνι με ψηλή μέση σε διαχρονικό shape και κλασική μαύρη απόχρωση, το οποίο συνδύασε πολύ έξυπνα με ένα crop top σε σπασμένο λευκό της κρέμας. Ένα top με φαρδιές τιράντες, που εφαρμόζει ακριβώς πάνω στο παντελόνι της.

https://www.instagram.com/reel/CxC8BbrIcR1/

Τα αξεσουάρ της Φαίης ήταν στο ίδιο classic elegant στυλ με τη Φαίη να συμπληρώνει το look με μια μικρή, δερμάτινη, μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα, ασπρόμαυρες γόβες και ένα κολιέ με μικρά μαργαριτάρια. Ένα outfit ανάμεσα στο preppy και το απόλυτα minimal style που ήταν ωστόσο η πιο ξεχωριστή εμφάνιση της ημέρας με τη Φαίη Σκορδά να είναι σίγουρα η πιο πρωτότυπη παρουσία των φετινών πρεμιέρων.