Η Gisele Bündchen έφερε το no pants trend στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Gisele Bündchen έφερε το no pants trend στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

(Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Είναι η τολμηρή τάση που έχουν ερωτευτεί όλες οι celebrities.

Τα fashion weeks έχουν μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Προετοιμασία, shows και μετά dinners ή και μεγάλα after show πάρτι ανάλογα με το τι έχει αποφασίσει ο κάθε οίκος και το κάθε brand να κάνει για να γιορτάσει τη νέα του συλλογή. Για τη Gisele Bündchen σίγουρα αυτή είναι μια συνηθισμένη συνθήκη, αν αναλογιστεί κανείς τα χιλιόμετρα που έχει περπατήσει σε πασαρέλες όλου του κόσμου, μιας και η ίδια υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο επί σειρά ετών. Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη στιγμή που η Gisele κάνει τη μεγάλη της επιστροφή, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο Jean’s, στο κέντρο του Μανχάταν, όπου το brand Frame γιόρτασε την νέα του collection.

https://www.instagram.com/p/CwqEWdwO-Qv/

Αυτό, όμως, που τράβηξε όλα τα βλέμματα είναι το look με το οποίο αποφάσισε να εμφανιστεί, που δεν είναι άλλο από την τάση του no pants, δηλαδή ένα σύνολο χωρίς παντελόνι. Η Gisele πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα oversized denim jacket με πολλές εξωτερικές τσέπες και μεγάλες αγκράφες, αλλά και ζώνες, το οποίο εκείνη φόρεσε σαν ένα ultra mini φόρεμα και το συνδύασε μάλιστα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα clogs με μαύρο δέρμα και τρουκς.

Trend report: Όλες οι τάσεις για το φθινόπωρο του 2023 που πρέπει να γνωρίζεις

undefined

Getty Images

Celebrity Sightings In New York - September 09, 2023

(Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Το no pants trend είναι η ανατρεπτική τάση που θα φορέσουμε το φθινόπωρο.

Ξέρω ότι το ακούς τολμηρό, ξέρω ότι δεν είναι κάτι που έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις άμεσα μέσα στη νέα σεζόν, αλλά οι παρακάτω παραπομπές από τα τελευταία FW23 catwalks θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι το no pants trend. Η Miu Miu είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, το ίδιο και τα μικροσκοπικά, μάλλινα panties που σχεδιάσε ο Maximilian Davis για τον οίκο Ferragamo.

Miu-Miu-F23-041.jpg

Miu Miu

H Nensi Dojaka επένδυσε στις πούλιες και δημιούργησε ελαστικές φούστες πάνω στους γλουτούς, ενώ ο Sergio Hudson έβαλε τα μικροσκοπικά βρακάκια του σε short suits.

Οι Kendall και η Kylie Jenner υιοθέτησαν αμέσως το style, φυσικά, με ένα φαρδύ πουλόβερ από πάνω και μαύρο, οπάκ καλσόν και γόβες στην πιο chic εικόνα της συγκεκριμένης τάσης. Αν θέλεις να τη δοκιμάσεις και εσύ, τότε να έχεις στο μυαλό σου ότι καλό θα ήταν να εξισορροπήσεις κάπως τους όγκους. Θα σου πρότεινα να βάλεις από πάνω ένα oversized παλτό ή ένα δερμάτινο jacket με έντονους ώμους και μια μικρή τσάντα και θα είσαι έτοιμη.

https://www.instagram.com/p/ClRyNlTSZ30/
kyliejenner_315286827_657474162418319_3155709402308649500_n.jpg