MTV Video Music Awards 2023: Το πιο sexy κόκκινο χαλί που είδαμε εδώ και καιρό -Go nudity!

Ναταλία Κατσακιώρη
MTV Video Music Awards 2023: Το πιο sexy κόκκινο χαλί που είδαμε εδώ και καιρό -Go nudity!

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Τοι χθεσινό κόκκινο χαλί υποκλίθηκε στη Shakira.

Η χθεσινή βραδιά μας θύμησε κάτι από τα παλιά. Από την εποχή που τα MTV Video Music Awards ήταν στην κορυφή των μουσικών events της Αμερικής και όλες οι κορυφαίες pop stars έκαναν τις πιο εντυπωσιακές και edgy εμφανίσεις τους. Επιστρέψαμε, λοιπόν, σε ένα κόκκινο χαλί που είχε να πει κάτι, είχε statement outfits και πολλούς εκκεντρικούς designers, αλλά πάνω από όλα είχε sexiness.

MTV Awards 2023: Η Taylor Swift γράφει ιστορία στη μουσική διοργάνωση – Όλη η λίστα με τους νικητές

Τo nude dressing, δηλαδή το να φοράμε items που αποκαλύπτουν πολλά σημεία του σώματός μας με διαφάνειες, cut outs, lingerie dresses και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς ήταν η τάση που κυριολεκτικά σάρωσε το χθεσινό red carpet -για την ακρίβεια το ροζ χαλί- και φώναξε δυνατά ότι οι γυναίκες έχουν κουραστεί πλέον να κρύβονται. Το sexiness ήταν διάχυτο με τις κυρίες της μουσικής σκηνής να επιλέγουν στην πλειοψηφία τους κάποιο gown με ιδιαίτερο σχέδιο και feminine αισθητική για τη βραδιά.

AP23255842197476.jpg

Shakira (ap images)

Invision

Η Shakira βρέθηκε στη μεγάλη βραδιά των βραβείων και έκλεψε το χειροκρότημα τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και off stage, με δύο ξεχωριστά gowns του οίκου Versace. Το πρώτο ήταν ένα ολόχρυσο total sequined φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη και μεγάλα cut outs, ενώ στη συνέχεια άλλαξε για να φορέσει μια δημιουργία επίσης από τον κορυφαίο ιταλικό οίκο, σε baby blue, με μεγάλο σκίσιμο και τις χρυσές παραμάνες που έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν του.

2023 MTV Video Music Awards - Press Room

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Τον οίκο Versace επέλεξε και η Taylor Swift, η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, που γράφει ιστορία για άλλη μια φορά με τα εννέα βραβεία που κατέκτησε. Εμφανίστηκε με total black, maxi gown με χρυσά studs, σκίσιμο και εντυπωσιακό μπούστο. Γενικά, ήταν μια απλή εμφάνιση για τη βραδιά, safe και κομψή, που δεν έκανε την Taylor όμως να ξεχωρίσει.

2023 MTV Video Music Awards - Arrivals

Taylor Swift (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η Selena Gomez ήταν σίγουρα από τις πιο καλοντυμένες των φετινών MTV Video Music Awards με Oscar De La Renta. Αν και μιλάμε για έναν αρκετά κλασικό σχεδιαστή, που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα δημιουργήσει ένα τόσο sexy look. Και όμως αυτό το κατακόκκινο φόρεμα με τα patchwork λουλούδια, που άφηνε το δέρμα να φαίνεται υπέροχα από κάτω. Μαζί με τη Doja Cats, που φόρεσε ένα κυριολεκτικά αραχνοΰφαντο φόρεμα από το brand Monse, ήταν ανάμεσα στις πιο sexy παρουσίες της βραδιάς, που ντύθηκαν έξυπνα και ανατρεπτικά.

2023 MTV Video Music Awards - Arrivals

Selena Gomez(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision
2023 MTV Video Music Awards - Arrivals

Doja Cat (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Tα red carpet looks που ξεχώρισαν: