Είναι μία καρφίτσα με τριαντάφυλλα αρκετή για να απογειώσει το φθινοπωρινό styling; Είναι!

Ναταλία Κατσακιώρη
Είναι μία καρφίτσα με τριαντάφυλλα αρκετή για να απογειώσει το φθινοπωρινό styling; Είναι!

Και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις τίποτα για να βάλεις μια τέτοια καρφίτσα στη συλλογή σου,

Μπορεί να μπήκε το φθινόπωρο, μπορεί να έχεις στο μυαλό σου τα cozy σύνολά σου και τα πρώτα neutrals της σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει, τόσο και εμείς συνεχίζουμε να έχουμε ακόμη κίνητρο να φοράμε λουλούδια και χρώματα. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι ειδικά μέσα στον χειμώνα και όλη αυτή τη μουντή καθημερινότητα που έχουμε όσοι ζούμε στις πόλεις, ένα χρωματιστό item ή αξεσουάρ, κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον ένα outfit.

https://www.instagram.com/p/CvcoWeotVh6/

Και τώρα έχω να σου κάνω ακριβώς και την πρόταση εκείνη που ψάχνεις, αν έχεις ξεμείνει από ιδέες και δημιουργικότητα, ή αν απλώς είσαι φίλη του διαφορετικού και σου αρέσουν οι ιδιαίτερες νότες στα looks σου. Η έμπνευση μας δόθηκε από τη Leandra Medine, που ως γνήσια Νεοϋορκέζα απολαμβάνει τους δρόμους της πόλης στην καλύτερη εποχή τους, σύμφωνα με τους locals. Στην παρακάτω gallery θα δεις όλα τα looks στα οποία πρόσθεσε μία κατακόκκινη καρφίτσα-τριαντάφυλλο από το brand DAMERNES MAGASIN. To mix and match είναι εξάλλου το καλύτερο και πιο δυνατό της στοιχείο.

Το μικρό μαύρο φόρεμα γίνεται άσπρο και ήταν το item που κυριάρχησε στις συλλογές του NYFW

Η καρφίτσα-τριαντάφυλλο θα συμπληρώσει κάθε σύνολο.

Αρχικά, να πούμε ότι για να αποκτήσει κανείς μία τέτοια καρφίτσα δεν χρειάζεται να δώσει budget σε ένα αξεσουάρ από κάποιο επώνυμο brand. Μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις μια απλή πινέζα ή μια κονκάρδα και πάνω της να κολλήσεις υφασμάτινα λουλούδια σε στυλ τριαντάφυλλο. Επίσης, μην φοβηθείς να αξιοποιήσεις ένα τέτοιου τύπου αξεσουάρ σε πολλές διαφορετικές θέσεις σε ένα outfit.

https://www.instagram.com/p/CpdIOu7rxw3/

Στην παρακάτω gallery έχουμε μαζέψει κάποιες φωτογραφίες από το Instagram feed μας, που σου δείχνει πόσο εύκολα και δημιουργικά μπορούμε να αξιοποιήσουμε την καρφίτσα μας. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι την περάσεις σε ένα matching χρωματικά κορδόνι και να έχεις έτσι μία ζώνη ή ένα κολιέ ταυτόχρονα. Επίσης, εκτός από το πέτο σου σε ένα σακάκι ή ένα πουκάμισο, μπορείς πολύ εύκολα να το καρφιτσώσεις στο πάνω μέρος του παντελονιού σου, σε ένα t-shirt ή ακόμη και στην άκρη μια φούστας.