Μαύρο σακάκι: Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε στο βραδινό της look το απόλυτο basic που έχουμε όλες μας

Μαύρο σακάκι: Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε στο βραδινό της look το απόλυτο basic που έχουμε όλες μας

Η Αθηνά με ασπρόμαυρο look σε βραδινή της έξοδο. 

Ένα από τα θετικά του ότι επιστρέψαμε στην πόλη είναι και ότι ξεκίνησαν σιγά-σιγά κάποια events, που έρχονται να μας ξαναβάλουν στη νυχτερινή ζωή, στα parties και τα after work drinks. Οπότε έχουμε την ευκαιρία να ξανασυστηθούμε και με τα night out συνολά της ντουλάπας μας, που είναι κάπως διαφορετικά από ότι τα αφήσαμε. Έχουν πάρει τη φθινοπωρινή του μορφή μιας και ο καιρός αρχίζει να μας θυμίζει ότι η σεζόν άλλαξε, οπότε και εμείς θα ακολουθήσουμε την αντίστοιχη διάθεση.

https://www.instagram.com/p/Cwf-temtR9a/

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι επίσης στο ίδιο mood και έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στις υποχρεώσεις της, μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο με αποδράσεις και φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά. Αυτή την περίοδο ασχολείται με τα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ παράλληλα βρίσκεται πάντα μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη στο τιμόνι του προσωπικού τους brand Project Soma. Η Αθηνά ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία της από πρόσφατη έξοδο και εμείς παρατηρήσαμε κάθε λεπτομέρεια στο look της.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα και το κόκκινο χρώμα φαίνεται ότι είναι το δικό της γούρι

Το μαύρο σακάκι δεν πρέπει να λείπει από κανένα night out.

H Aθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα prints, αυτό είναι αυτονόητο. Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα ρούχα που επιλέγει αλλά και αυτά που συμπεριλαμβάνει στις συλλογές του Project Soma θα το καταλάβει με την πρώτη ματιά. Έτσι, ακόμη και τον πρώτο επίσημο μήνα του φθινοπώρου, το Σεπτέμβριο, δεν φόρεσε ένα μονόχρωμο item στη βραδινή της έξοδο. Αντίθετα, επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε ασπρόμαυρο zebra print, που είναι και ένα από τα πιο επίκαιρα τυπώματα του καλοκαιριού που μας πέρασε. Το καλό με αυτό το σχέδιο βεάβαια είναι ότι ταιριάζει πολύ και στο φθινόπωρο. Η Αθηνά το συνδύασε έξυπνα με μία μεταλλική, χρυσή ζώνη και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα cage sandals σε μαύρο λουστρίνι.

athina_oikonomakou-(6).jpg

Photo: Instagram/@athinao1konomakou

Αυτό, όμως, που έκανε την εμφάνιση ακόμη πιο επίκαιρη είναι το μαύρο σακάκι που έριξε στους ώμους της. Από αυτό που μπορούμε να ξεχωρίσουμε στη φωτογραφία μιλάμε για ένα σακάκι με σταυρωτό κούμπωμα. Κλασικό και διαχρονικό, υπάρχει σίγουρα στη ντουλάπα σου και θα γίνει το απόλυτο πανωφόρι για τα βραδινά σύνολα του φθινοπώρου.