Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα και το κόκκινο χρώμα φαίνεται ότι είναι το δικό της γούρι

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα και το κόκκινο χρώμα φαίνεται ότι είναι το δικό της γούρι

Με κόκκινο mini φόρεμα η Δανάη έκανε και πάλι το πιο εντυπωσιακό look.

Όλοι μας έχουμε γούρια και αδυναμίες και η Δανάη Μπάρκα φαίνεται να έχει το δικό της. Και φέτος φαίνεται ότι έχει μια μεγάλη αδυναμία στο κόκκινο χρώμα. Κάθε φορά που έχει μία σημαντική στιγμή στην επαγγελματική της ζωή, επιλέγει σταθερά το κόκκινο χρώμα, που φαίνεται να απολαμβάνει πολύ και στην καθημερινότητά της. Σήμερα, λοιπόν, είχαμε πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη», αφού οι υπεύθυνοι του Mega αποφάσισαν να καθυστερήσουν την έναρξη της πρωινής ψυχαγωγικής τους εκπομπής λόγω των τραγικών γεγονότων με τις πλημμύρες στη χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/CwkQ1o9sdkT/

Η Δανάη μας είχε προετοιμάσει κάπως για το τι θέλει να βάλει στην πρεμιέρα της και φέτος, γιατί ακόμα και στις φωτογραφίες που είδαμε από τη σύσκεψη της ομάδας, η Δανάη φορούσε ένα maxi κόκκινο φόρεμα. Επίσης, πέρυσι είχε φορέσει ένα κατακόκκινο σύνολο με wide leg office παντελόνι και πουκάμισο, από το Στέλιο Κουδουνάρη.

https://www.instagram.com/reel/CiHhInjozHr/

Το ίδιο ακριβώς outfit, με τα ίδια παπούτσια αλλά διαφορετικό beauty look φόρεσε, όμως, και την τελευταία μέρα της περασμένης σεζόν, στο κλείσιμο της εκπομπής της πριν το καλοκαίρι. Να πούμε ένα μπράβο, λοιπόν, στη Δανάη και το team που έχει αναλάβει το styling, γιατί υιοθέτησε την τάση που ακολουθούν όλες οι μεγάλες stars του εξωτερικού, και ανακύκλωσε ένα παλιότερο ρούχο της.

Η Φαίη Σκορδά έκανε την ανατροπή με το look της πρεμιέρας της και αποθέωσε το cigarette παντελόνι

https://www.instagram.com/p/CuZFtAuqR4A/

Το total red look της φετινής πρεμιέρας.

Η νέα σεζόν μπήκε με το πιο φλογερό κόκκινο σύνολο για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία και πάλι πήγε σταθερά στην αγαπημένη της χρωματική επιλογή. Αλλά διάλεξε ένα πιο girly look με κοντό φόρεμα σε κρουαζέ γραμμή, με χαριτωμένα μανίκια και sexy σατέν ύφασμα. Η φούστα του συγκεκριμένου φορέματος είναι ανάλαφρη και έδινε τέλεια κίνηση στη Δανάη, καθώς μπήκε στο πλατό για να μας πει και τη δική της πρώτη καλημέρα.

danai_barka-(3).jpg

Ένα ζευγάρι ασορτί, κόκκινες γόβες που έδεναν στον αστράγαλο και απλά κοσμήματα σε χρυσό συμπλήρωσαν το outfit ιδανικά. Η όλη αίσθηση του look είναι σαν μια κόκκινη, φλογερή μπαλαρίνα. Και ήταν ότι ακριβώς θέλαμε να δούμε από ένα φρέσκο κορίτσι σαν τη Δανάη που έκανε τη διαφορά ανάμεσα σε όλα τα άλλα σύνολα πρεμιέρας της χρονιάς.

danai_barka-(1).jpg