Η Τατιάνα Μπλάτνικ με bohemian look στο Ηρώδειο έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με bohemian look στο Ηρώδειο έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση
ndpphoto@gmail.com

Δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της items ούτε το φθινόπωρο.

Είχαμε καιρό να δούμε την Τατιάνα Μπλάτνικ σε μια δημόσια εμφάνιση. Και αυτό γιατί η ίδια μαζί με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ απολάμβαναν όπως οι περισσότεροι τις διακοπές τους. Τώρα, όμως, που όλοι επιστρέψαμε στις θέσεις και τις υποχρεώσεις μας οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης είναι το talk of the town των ημερών, με πολλούς celebrities να βρίσκονται σε παραστάσεις και συναυλίες, όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμη. Έτσι και η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Στέφανου Κορκολή.

https://www.instagram.com/p/CguSqbjunh0/

Τι μπορείς, λοιπόν, να φορέσεις σε μια τέτοια έξοδο, που ο καιρός είναι ναι μεν πιο δροσερός από το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούμε και να ντυθούμε αμιγώς χειμερινά, με μπότες και σακάκι; Η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει βει την καλύτερη λύση και προτιμά και πάλι ένα look κοντά στην αγαπημένη της bohemian chic αισθητική. Το σύνολό της από τη βραδιά εντυπωσίασε, παρόλο που ήταν αρκετά ανατρεπτικό.

https://www.instagram.com/p/CtW_1hPtzOM/

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο αγαπημένο της τηλεοπτικό χρώμα για το look της σημερινής πρεμιέρας

Το ιδιαίτερο boho look της Τατιάνας Μπλάτνικ.

Μπορεί ένα μαύρο, φαρδύ φόρεμα να γίνει ενδιαφέρον; Φυσικά και μπορεί και η Τατιάνα Μπλάτνικ το έκανε πράξη ποσθέτοντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Η ίδια είναι γνωστό ότι αγαπά το bohemian style και τα περισσότερα καλοκαιρινά της outfit είναι γεμάτα boho αξεσουάρ, έντονα prints με λαχούρια και ανάλαφρα, flat σανδάλια. Την ίδια ακριβώς συνταγή ακολούθησε και τώρα, μόνο που το έφερε στο φθινόπωρο με τον πιο έξυπνο τρόπο.

tatiana_blatnik-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Η βάση της ήταν ένα μαύρο σύνολο, με το μαύρο φόρεμα να πρωταγωνιστεί. Μιλάμε για ένα maxi φόρεμα σε ελαφρύ, λινό ύφασμα, με φαρδιά μανίκια και βολάν στα τελειώματα. Στο κάτω μέρος του έχει και ένα ιδιαίτερο κέντημα σε ασπρόμαυρο μοτίβο, το οποίο η Τατιάνα συνδύασε έξυπνα και την τσάντα της. Μια τσάντα σε bohemian style με μεγάλο δερμάτινο λουρί. Αυτό, όμως, που έκανε το όλο look να ξεχωρίζει είναι το ιδιαίτερο κολιέ με τις κόκκινες χάνρτες και τα μεταλλικά στοιχεία, που διάλεξε για να στολίσει το λαιμό της.

tatiana_blatnik-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Έδωσε αμέσως χρώμα, κίνηση και λάμψη σε ένα κατά τα άλλα πολύ απλό outfit.

3 μαύρα φορέματα για να υιοθετήσεις το look: