Shacket: Η Αθηνά Οικονομάκου με το χαλαρό casual πανωφόρι για όλες τις ώρες

Shacket: Η Αθηνά Οικονομάκου με το χαλαρό casual πανωφόρι για όλες τις ώρες

Το πιο cool πανωφόρι της σεζόν είναι το shacket και έχει κάτι από το boyish style που είναι τάση.

Λίγο οι βροχές, λίγο η θερμοκρασία που έπεσε, λίγο το φθινόπωρο που δεν λέει να έρθει και εμείς πασχίζουμε να το φέρουμε επιτέλους, και να τα πρώτα πανωφόρια που βγήκαν από τις ντουλάπες μας. Αλλά το θέμα είναι ποιο θα μπορούσε να είναι το μπουφανάκι της μεταβατικής περιόδου; Γιατί βαρεθήκαμε κάπως τα πουκάμισα και τα denim jackets μας, αλλά δεν είμαστε και έτοιμες για να βάλουμε ακόμη κάποιο δερμάτινο, είτε μιλάμε για σακάκι είτε για κανονικό biker jacket.

Οπότε έχουμε βγει προς αναζήτηση. Και τι είναι αυτό που ψάχνεις στην πραγματικότητα μέσα στο φθινόπωρο; Ένα ωραίο, cool, άνετο πανωφόρι που να μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, που να χωράει στην τσάντα μας και να γίνει το επόμενο passé par tout της ντουλάπας μας.

https://www.instagram.com/p/CxN-iZVN8UP/

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξεκινήσει ήδη τις προτάσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει και τα νέα σχέδια της προσωπικής της συλλογής Project Soma, την οποία έχει δημιουργήσει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ανάμεσά στις νέες της αναρτήσεις ξεχωρίσαμε και το καλύτερο πανωφόρι του φθινοπώρου.

Ζέτα Μακρυπούλια:Έκανε το πιο ανατρεπτικό total black σύνολο της εβδομάδας -Τέλειο για βραδινή έξοδο

Το shacket είναι το loose πανωφόρι που προτιμά η Αθηνά Οικονομάκου.

Μιλάμε για το shacket. Κάτι ανάμεσα σε μπουφάν και πουκάμισο. Ένα item με μαλακό, cozy ύφασμα, συνήθως σε κάποια basic απόχρωση όπως είναι το μαύρο, το λευκό, το καμηλό ή το χακί, είτε σε κάποιο διαχρονικό print, όπως είναι το καρό και το ριγέ. Είναι πολύ κοντά στα γνωστά μας φλάνελ πουκάμισα, που μας θυμίζουν το american dinner style, μόνο που τα shackets έχουν καλύτερη δομή και κάποια εξωτερικά trimmings, όπως τσέπες και μεγάλα κουμπιά, τα οποία τα φέρνουν πιο κοντά σε ένα πανωφόρι.

https://www.instagram.com/p/CxidQbutw1_/

Το σχέδιο, λοιπόν, που διάλεξε η Αθηνά είναι ένα shacket σε καρό print, με ασπρόμαυρο τύπωμα, το οποίο έχει μεγάλα μαύρα κουμπιά και μικρές τσέπες. Η Αθηνά το συνδύασε με ένα matching παντελόνι και μαύρο crop top, που ταιριάζει τέλεια. Απλό και επίκαιρο, μοιάζει με ένα cool piece που δανείστηκες από τη ντουλάπα του φίλου σου.