To show των Dolce & Gabbana ήταν το viral του Σαββατοκύριακου για όλους τους λάθος λόγους

Ναταλία Κατσακιώρη
To show των Dolce & Gabbana ήταν το viral του Σαββατοκύριακου για όλους τους λάθος λόγους

Και η Kylie Jenner ήταν η αιτία για τις συζητήσεις σε σχέση με τα όρια που πρέπει να μπαίνουν στους celebrities.

Τα fashion weeks είναι σίγουρα μια δύσκολη περίοδος για τους περισσότερους. Το τρέξιμο από show σε show για όλους τους editors, οι οποίοι προγραμματίζουν τη ζωή τους γύρω από αυτή τη μία εβδομάδα που βρίσκονται σε κάποια από τις πρωτεύουσες της μόδας, είναι φυσικά πάρα πολύ μεγάλο και για αυτό και η οποιαδήποτε καθυστέρηση ή έλλειψη οργάνωσης από πλευράς των οίκων είναι μάλλον δυσάρεστη. Ειδικά, όταν μιλάμε για μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση της τάξης των 45 λεπτών πριν από το show των Dolce & Gabbana.

Ο γνωστός fashion editor Stylenotcom, που έχει έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στα social media και παρακολουθεί τα μεγαλύτερα shows του κάθε fashion week, σχολίασε ιδιαίτερα καυστικά την όλη καθυστέρηση και μας έδωσε πρώτος το λόγο της ταλαιπωρίας του κοινού. Και αυτός ήταν η Kylie Jenner!

https://www.instagram.com/p/CxiR_7otg6Q/

H σχέση που υπάρχει μεταξύ της οικογένειας Kardashian-Jenner και των Dolce & Gabbana είναι γνωστή. Η Kim Kardashian υπήρξε εξάλλου και βασική συνεργάτης αλλά και μούσα της SS23 collection του σχεδιαστικού διδύμου, με όλο το γάμο της Courtney και του Travis Barker να είναι οριακά sponsored με vintage looks από τους Dolce & Gabbana για όλη την οικογένεια.

MFW: Ο «άψογος» Ferragamo, ο tailored expert Jil Sander και ο κόσμος αλλιώς από την Bottega Veneta

Το θέμα, λοιπόν, ήταν ότι η Kylie Jenner ήταν καλεσμένη στο φετινό show και δεν καθυστέρησε απλώς, αλλά άργησε 45 ολόκληρα λεπτά, αφήνοντας όλο το υπόλοιπο κοινό να περιμένει. Κάτι που δεν σχολιάστηκε αρνητικά μόνο στα social media αλλά ακόμη και σε άρθρο της Vogue Runway.

Dolce-Gabbana-fr-S24-047.jpg

Οπότε όλοι κάθισαν στις θέσεις τους, ακούγωντας για 45 λεπτά στο repeat το “What Was I Made For?” της Billie Eilish και φτάνοντας φυσικά στα όρια της υπομονής τους. Η ίδια έφτασε χωρίς να δοθεί κάποια εξήγηση ή να ειπωθεί μια συγνώμη, ενώ επίσης χαρακτηρηστικό ήταν και το ότι η ίδια δεν φωτογραφήθηκε στο front row, ούτε και στο after party.

kyliejenner_283388712_543399607353392_7328341055677589086_n.jpg

Μετά από όλο αυτό το drama και την απαράδεκτη συμπεριφορά και από μέρους του οίκου, το show συνεχίστηκε κανονικά.

Τα καλύτερα looks του catwalk:

Σε γενικές γραμμές οι Dolce & Gabbana δημιούργησαν μια συλλογή στην αγαπημένη τους ασπρόμαυρη παλέτα, με το πουά και το λέοπαρ να είναι τα μοναδικά prints της συλλογής. Το no pants trend ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και γενικά είδαμε πολλά περισσότερα lingeries από ότι κανονικά ρούχα στο catwalk. Οι αναφορές στο πλούσιο αρχείο τους ήταν ολοφάνερες χωρίς όμως να έχουμε κάποια πρωτοτυπία ή κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε από τους συγκεκριμένους designers.

Dolce-Gabbana-atm-S24-002.jpg