Ζέτα Μακρυπούλια:Έκανε το πιο ανατρεπτικό total black σύνολο της εβδομάδας -Τέλειο για βραδινή έξοδο

Ζέτα Μακρυπούλια:Έκανε το πιο ανατρεπτικό total black σύνολο της εβδομάδας -Τέλειο για βραδινή έξοδο

Η Ζέτα έχει επιστρέψει ανεβασμένη τη νέα σεζόν και αυτό φαίνεται στο στυλ της. 

Καινούργια χρονιά, καινούργια Ζέτα, καινούργια σεζόν Ρουκ Ζουκ με τον ΑΝΤ1 να ποντάρει και πάλι στο αγαπημένο του τηλεπαιχνίδι και να έχει φυσικά στο τιμόνο τη Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά από πάρα πολλές φήμες για το ποιο θα είναι τελικά το μέλλον της εκπομπής και αν η Ζέτα θα παραμείνει στο κανάλι με το ίδιο concept, η συμφωνία έκλεισε και τα πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια γεμάτη κέφι και το γνωστό της χιούμορ μας υποδέχτηκε και πάλι στο πλατό της εκπομπής. Φρέσκια και ανανεωμένη έκανε τα παιχνίδια της με το φακό και τους παίκτες φυσικά, αφού αυτό είναι και ένα μεγάλο μέρος της όλης επιτυχίας.

https://www.instagram.com/reel/CxXspmWL4iP/

Ένα επίσης από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της εκπομπής είναι και η εμφάνιση της Ζέτας, η οποία εκτός από το γεγονός ότι είναι μια πανέμορφη παρουσία, έχει διαμορφώσει και ένα δικό της μοναδικό στυλ, σε συνεργασία πάντα με το Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος επιμελείται σταθερά τις εμφανίσεις της. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο την είδαμε με ένα Barbiecore look, δίνοντάς μας κάτι από το πνεύμα της σεζόν και το πώς έχει αποφασίσει να κινηθεί στυλιστικά φέτος.

zeta_makripoulia_official_379078993_691440256209545_6689763671857819670_n.jpg

Η Σμαράγδα Καρύδη βρήκε το διαχρονικό μπουφάν που θα φοράς κάθε φθινόπωρο

Το ολόμαυρο look της Ζέτας.

Τα χρώματα είναι η αγαπημένη επιλογή της Ζέτας που ντύνεται με πράσινο, κίτρινο, κόκκινο και λαμπερό ροζ, ενώ είναι από τις ελάχιστες παρουσίες που τολμάνε να φορέσουν ακόμη και πορτοκαλί στον τηλεοπτικό αέρα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν επιστρέφει και στα all time classics, το μαύρο και το λευκό. Η τελευταία της λοιπόν εμφάνιση στο Ρουκ Ζουκ ήταν λίγο πιο ιδιαίτερη και είχε τα sparkly στοιχεία που θέλουμε για τις φθινοπωρινές μας βραδινές εξόδους.

https://www.instagram.com/p/CxfaqkUI3jq/

Πιο συγκεκριμένα, η Ζέτα εμφανίστηκε με ένα μαύρο tank top και μαύρη fishnet φούστα με sparkly λεπτομέρειες, ενώ από κάτω επέλεξε να φορέσει μαύρα, gladiator sandals με τρακτερωτό πάτο, που έκανε το look πιο edgy και του έδωσε την απαραίτητη άνεση. Μια πολύ ωραία εναλλακτική αν θες να φορέσεις flats στα βραδινά σου σύνολα.