Η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε το δερμάτινο παντελόνι της στο πιο κομψό athleisure look

Η Χριστίνα Μπόμπα έβαλε το δερμάτινο παντελόνι της στο πιο κομψό athleisure look

Το δερμάτινο μαύρο παντελόνι είναι και φέτος must.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα μέσα στο καλοκαίρι από το Instagram και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, τουλάχιστον στα social media, αλλά τώρα πια έχει επιστρέψει και πάλι στην παλιά καλή ροή της, δίνοντάς μας όλα τα details από τη μέρα της και τα outfits, με τα οποία επιλέγει να την περάσει. Και η Χριστίνα δεν είναι μόνο μια εργαζόμενη και influencer αλλά είναι και μαμά δύο μικρών κοριτσιών, οπότε η άνεση στο στυλ της είναι βασικό προαπαιτούμενο. Για αυτό και μας αρέσει πολύ το στυλ της και ακολουθούμε συχνά την έμπνευση των everyday outfits της.

https://www.instagram.com/p/Cxxnyfhqc7Y/

Οι 5 τρόποι που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες τις μπότες μέχρι το γόνατο

Άνεση, πρακτικότητα και κομψότητα είναι τα τρία musts των εμφανίσεών της, όταν μιλάμε φυσικά για ένα καθημερινό look με το οποίο θα πάει στην εργασία της και τις υποχρεώσεις της. Αυτή τη φορά η Χριστίνα δημιούργησε το ιδανικό all day athleisure look με δερμάτινο παντελόνι και hoodie, που θα φοράς και εσύ στο reapet μέσα στο φθινόπωρο.

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της μαζί με ένα hoodie.

Το δερμάτινο παντελόνι ανήκει στα basics της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας μας. Κάθε γυναίκα έχει ένα τέτοιο στη συλλογή της με τις περισσότερες να το έχουμε βέβαια ταυτίσει με τις πιο βραδινές ή κάπως πιο στυλιζαρισμένες εμφανίσεις μας. Αλλά ήρθε η στιγμή να δώσουμε έναν πιο ανατρεπτικό αέρα στα σύνολά μας, αξιοποιώντας το δερμάτινο παντελόνι μας και στα άνετα αθλητικά μας looks. Και αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη λύση.

chrismpo-(1).jpg

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στην εβδομάδα έκανε ένα post, όπου την είδαμε με ένα μαύρο, δερμάτινο παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό tank top σε ribbed ποιότητα. Στους ώμους της έριξε ένα χοντρό, μαύρο hoodie, που έφερε την εμφάνισή της ένα βήμα πιο κοντά στο φθινόπωρο. Το όλο outfit ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά, running sneakers και ένα jockey καπέλο σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση.