Τα 5 χρώματα που θα αναβαθμίσουν το απλό τζιν παντελόνι σου μέσα στο φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 χρώματα που θα αναβαθμίσουν το απλό τζιν παντελόνι σου μέσα στο φθινόπωρο
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τα καλύτερα χρώματα που θα κάνουν take over στα denim looks της σεζόν.

Κάθε χρόνο, με το που τελειώνουν τα catwalks των φθινοπωρινών fashion weeks, ξεκινάμε αμέσως τις αναλύσεις και τα ατέλειωτα άρθρα γύρω από τα trends που είδαμε στα shows όλων των αγαπημένων μας σχεδιαστών. Αυτό στο οποίο, όμως, δεν στεκόμαστε αρκετά κατά τη γνώμη μου είναι η χρωματική παλέτα. Γιατί τα χρώματα είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της κάθε σεζόν και παίζουν κεντρικό ρόλο στο στυλ μας. Ειδικά σε μια σεζόν, που έρχεται μετά την τρέλα με το Babriecore και το ροζ σε κάθε πιθανή του εκδοχή. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε τι αποχρώσεις θα έρθουν στο προσκήνιο.

denim_colors-(1).jpg

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πιο εύκολος και έξυπνος τρόπος να συνδυάσει κανείς τα fashionable χρώματα της κάθε εποχής είναι το τζιν σου. Τζιν παντελόνι, τζιν φούστα τζιν σορτσάκι, αλλά και βερμούδα. Και μιλάμε για το κλασικό blue denim χρώμα του, αυτό το οποίο παρόλο στην πραγματικότητα έχει απόχρωση -aka το μπλε- με έναν τρόπο έχει γίνει ένας κενός καμβάς πάνω στον οποίο μπορεί να κάνει matching το κάθε χρώμα, σε όποια παλέτα και αν ανήκει.

denim_colors-(6).jpg

Bomber jacket: Το πανωφόρι των cool girls κατακτά το φθινοπωρινό street style

denim_colors-(12).jpg

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα στο street style και τα εκπληκτικά looks που έχουμε στα χέρια μας, σου παρουσιάζουμε τα έξι κορυφαία χρώματα που θα απογειώσουν φέτος το τζιν σου. Go for it.

Τα 6 χρώματα που θα φορέσουμε με τα τζιν μας: