Άντζελα Γκερέκου -Μαρία Βοσκοπούλου: Μαμά και κόρη απογείωσαν το μαύρο στην τελευταία τους εμφάνιση

Άντζελα Γκερέκου -Μαρία Βοσκοπούλου: Μαμά και κόρη απογείωσαν το μαύρο στην τελευταία τους εμφάνιση
NDP Photo Agency

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου με παρόμοιο look σε θεατρική πρεμιέρα.

Η μαμά μας είναι το πρώτο style icon που έχουμε. Και είτε είσαι δεμένη με την οικογένειά σου, είτε όχι, αυτό ισχύει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Η αισθητική του οικογενειακού περιβάλλοντος μας ακολουθεί παντού. Ειδικά αν μιλάμε για μια μαμά σαν την Άντζελα Γκερέκου, τότε μάλλον το «μήλο» δεν μπορεί παρά να πέσει κάτω από τη μηλιά. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στη επίσημη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Δωδέκατη Νύχτα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου ήταν μαζί της, ως συνοδός της.

https://www.instagram.com/p/ClMEz5xoNvI/

Όπως σίγουρα θα ξέρεις ήδη η Μαρία ασχολείται επίσης με το χώρο της υποκριτικής, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της με αξιόλογες συμμετοχές σε θέατρο και τηλεόραση, ενώ οι περισσότεροι ίσως τη θυμόμαστε από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Μέσα, λοιπόν, στο Σαββατοκύριακο η Μαρία βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και οι δυο τους ξεχώρισαν με τις minimal chic εμφανίσεις τους.

Η Φαίη Σκορδά βρήκε το πιο κομψό δερμάτινο παντελόνι στη must απόχρωση της σεζόν

https://www.instagram.com/p/CTkYnjDIKcs/

Like mother, like daughter: To μαύρο είναι το αγαπημένο τους χρώμα.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι γνωστή για το απλό και κομψό στυλ της, ενώ η ίδια προτιμά συνήθως να παραμένει στην basic χρωματική παλέτα, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στο λευκό, και φυσικά στο μαύρο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή της στη «Γη Της Ελιάς» την έχουμε ταυτίσει με τα total black σύνολα. Την ίδια επιρροή φαίνεται ότι έχει και η Μαρία Βοσκοπούλου, που επέλεξε και αυτή το μαύρο ως κεντρικό χρώμα του βραδινού της look.

IMG_8428.jpg

NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε ένα απλό μαύρο παντελόνι και ασορτί μπλουζάκι από τη basic συλλογή της και ένα ζευγάρι μαύρες, pointed γόβες. Το ολόμαυρο πανωφόρι της με τα bohemian μανίκια και τα studs ήταμν αυτό που έδωσε μια ιδιαίτερη νότα στο όλο outfit.

IMG_8431.jpg

NDP Photo Agency

Aπό την άλλη η Μαρία φόρεσε ένα blue denim παντελόνι σε flared γραμμή, ένα μαύρο σατέν πουκάμισο που έδενε ρομαντικά στο λαιμό, ενώ από πάνω φόρεσε ένα κλασικό σακάκι. Μαύρη, mini shoulder bag και μαύρα μποτάκια ήταν τα αξεσουάρ της βραδιάς, ενώ το κόκκινο κραγιόν της ήταν το μοναδικό που έδωσε ένα touch of color στο όλο look.