Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τα γιορτινά looks και έχει δύο τρόπους να φορέσεις τώρα τις παγιέτες

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τα γιορτινά looks και έχει δύο τρόπους να φορέσεις τώρα τις παγιέτες

Δύο διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις τις παγιέτες όπως η Ελένη Μενεγάκη.

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή κάθε γυναίκας που αγαπά το πληθωρικό ντύσιμο και στυλ, οπότε σίγουρα μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Ελένη Μενεγάκη. Δεδομένου ότι το κόκκινο μαζί με το ροζ είναι τα δύο πιο αγαπημένα της χρώματα, μπορούμε να βγάλουμε ένα γρήγορο συμπέρασμα για το τι πρέπει να περιμένουμε από τα festive looks της και το 2023. Τα πολυτελή υφάσματα είναι η αδυναμία της και μόλις μπήκε ο Δεκέμβρης την είδαμε αμέσως να εμφανίζεται με τα πρώτα βελούδινα outfits σε σκούρες αποχρώσεις του μπλε και του κυπαρισσί.

Ωστόσο, αν ξέρεις την Ελένη Μενεγάκη και την παρακολουθείς μέσα στα χρόνια, ξέρεις επίσης ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ότι τα πιο εντυπωσιακά Xmas looks της έπονται μέσα στις επόμενες μέρες. Και φέτος, η αγαπημένη παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε μέσα από τη μεσημεριανή ζώνη του Mega επέλεξε να μας δείξει πώς να φορέσουμε ένα χριστουγεννιάτικο trend, που για πολλούς θεωρείται ξεπερασμένο. Κι όμως, οι παγιέτες, γιατί για αυτές μιλάμε, μπορούν να γίνουν πολύ κομψές και chic αν τις φορέσουμε σωστά.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει πώς να βάλουμε τα αθλητικά items στο καθημερινό μας στυλ

Δύο τρόποι να φορέσεις τώρα τις παγιέτες από την Ελένη Μενεγάκη.

Εσύ θα τολμούσες να φορέσεις ένα total sequined look όπως η Ελένη; Και όμως αν ακολουθήσεις σωστά τα βήματα, θα είναι ένα outfit που θα λατρέψεις και δεν θα νιώσεις ούτε για μία στιγμή ότι είναι υπερβολικό. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη επέλεξε ένα κοστούμι που ήταν καλυμμένο από πάνω μέχρι κάτω με παγιέτες, αλλά ήταν το σκούρο μπλε noir χρώμα τους που τις έκανε να μην δείχνουν υπερβολικές. Από μέσα έβαλε επίσης ένα απλό, μονόχρωμο φανελάκι, με λεπτομέρεια από δαντέλα στο ντεκολτέ και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ασημί γόβες. Άκρως εντυπωσιακό και stylish.

https://www.instagram.com/p/C0gvrZmN0tl/

Στη δεύτερη εμφάνισή της την είδαμε με ένα μαύρο, skinny παντελόνι που κάνουν δυναμικό comeback, ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λουράκι, ενώ από πάνω φόρεσε ένα cozy κόκκινο πλεκτό με διακριτικές παγιέτες, το οποίο και έριξε λίγο στον ώμο της. Ένας λίγο πιο casual τρόπος να φορέσεις τις παγιέτες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/p/C0T3OuXtHG6/