Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει πώς να βάλουμε τα αθλητικά items στο καθημερινό μας στυλ

Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει πώς να βάλουμε τα αθλητικά items στο καθημερινό μας στυλ

Γιατί το athleisure style μπορεί να συνδυαστεί πλέον με όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας. 

Πώς έχεις σχηματίσει το στυλ της Αθηνάς Οικονομάκου στο μυαλό σου; Σίγουρα όχι απλό και μίνιμαλ, αλλά πιο πολύ βασισμένο σε μια ιδιαίτερη boho αισθητική, που αναμειγνύει περίεργα χρώματα και prints σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν ρίξεις μια ματιά και στο Instagram profile της Αθηνάς που μετράει αρκετές χιλιάδες followers, θα καταλάβεις ότι έχει μια μοναδική αισθητική, που την έχει κάνει να ξεχωρίζει.

https://www.instagram.com/p/CzwbpBjNKRq/

Επειδή πάντα, όμως, ένα νόμισμα έχει δύο όψεις, εκτός από τα άκρως εντυπωσιακά, βραδινά της looks, η Αθηνά έχει και μία άλλη casual chic πλευρά όπως κάθε γυναίκα που είναι επαγγελματίας, μαμά και εργαζόμενη. Και μέσα σε αυτή μας την πλευρά ενώ θέλουμε να διατηρήσουμε το προσωπικό μας στυλ, πρέπει αναγκαστικά να βάλουμε και τον παράγοντα της άνεσης. Εξάλλου τώρα πια τα athleisure items που βρίσκουμε σε όλα τα αγαπημένα μας brands είναι πάρα πολύ κομψά και κάνουν παιχνιδάκι το mix and match. Η Αθηνά έχει, λοιπόν, να μας κάνει τις δικές της προτάσεις.

Τα κόκκινα flats της Σοφίας Καρβέλα είναι το ζευγάρι που χρειάζεσαι για το μήνα των γιορτών

Δύο αθλητικά items που θα σώσουν το στυλ σου.

Βρισκόμαστε στο Δεκέμβριο, τον πιο γιορτινό μήνα και πάντα οι εμφανίσεις μας είναι λίγο πιο προσεγμένες, λίγο πιο glam και λίγο πιο πληθωρικές. Από την άλλη όμως ξέρεις και εσύ πολύ καλά ότι ο ίδιος αυτός μήνας είναι ο πιο απαιτητικός, γεμάτος υποχρεώσεις και τρέξιμο. Οπότε αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ένα πολύ εύστοχο και έξυπνο mix and match που θα μπορέσει να βάλει και τα αθλητικά μας μέσα στα καθημερινά μας Xmas looks.

athina_oikonomakou-(1).jpg

H Aθηνά, λοιπόν, έβαλε δύο άκρως athleisure items και τα συνδύασε τέλεια με τα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας της. Στο πρώτο φόρεσε ένα φούτερ σε μπεζ χρώμα με ένα κομμάτι nylon στο μανίκι, το οποίο φόρεσε μαζί με ένα δερμάτινο παντελόνι σε καμηλό καφέ χρώμα. Από κάτω έβαλε ένα ζευγάρι λευκά sneakers με κορδόνια.

Στη δεύτερη εμφάνισή της φόρεσε το denim παντελόνι της, ένα απλό t-shirt και μια bohemian ζακέτα με χρώματα, ενώ από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι λευκά running sneakers, που έκαναν όλη τη διαφορά στο look. Δύο έξυπνοι τρόποι να βάλεις το athleisure style στη ζωή σου.