Φούστα και μποτάκια: 6+1 stylish συνδυασμοί για το Δεκέμβριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Φούστα και μποτάκια: 6+1 stylish συνδυασμοί για το Δεκέμβριο

Είναι ένα combo για όλες τις ώρες. 

Οι φούστες είναι μία από τις καλύτερες λύσεις για τα σύνολά μας μέσα στο Δεκέμβριο. Και αυτό γιατί όσο και αν αγαπάμε τα παντελόνια μας μία φούστα είναι πάντα πιο θηλυκή και πιο εντυπωσιακή. Και το λέω γιατί πάντα αυτές τις μέρες, πριν τις γιορτές δηλαδή, όλο και κάτι προκύπτει. Ένα ποτό μετά τη δουλειά, μια βόλτα για shopping, κάποιο event στο κέντρο της πόλης, οπότε εμείς οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένες, γιατί ως συνήθως το σύνολο που θα βάλουε το πρωί για το γραφείο θα μας ακολουθήσει και όλη την υπόλοιπη μέρα.

skirt_booties-(10).jpg

Ξεκίνα, λοιπόν, την οργάνωση των outfits της εβδομάδας σου, γιατί έτσι κάνει η κάθε stylish γυναίκα και βάλε οπωσδήποτε και κάποια skirt looks, που θα τα συνδυάσεις με τα μποτάκια σου. Ξέρω ότι οι περισσότερες προτιμάνε το combo φούστες και μπότες, γιατί τα μποτάκια μπορούν να γίνουν και καταστρεπτικά για τη σιλουέτα μας, αν δεν προσέξουμε το styling.

skirt_booties-(8).jpg

Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε το μαύρο κοστούμι με το πιο ανατρεπτικό τοπάκι -Είναι η τέλεια πρόταση

Και αυτό γιατί μιλάμε για δύο items που κόβουν το σώμα σε τμήματα, οπότε πρέπει να ξέρεις πώς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους, για να μην καταστρέψουν το όλο look σου. Κοντή φούστα με chunky μποτάκια ή μήπως μια maxi φούστα με combat boots; Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για ένα σύνολο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι super πρακτικό, ειδικά αν μιλάμε για ένα flat ζευγάρι με κορδόνια σε military style ή ankle boots με χοντρό, blocked τακούνι.

skirt_booties-(4).jpg

Μπορείς να τα φορέσεις με ή και χωρίς καλσόν. Εγώ θα σου πρότεινα, αν γενικά το έχεις με το mix and match και το layreing, να επιλέξεις ένα ζευγάρι κάλτσες που είναι ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις τώρα. Στην παρακάτω gallery έχουμε ξεχωρίσει όλες εκείνες τις φούστες που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και τις έχουμε σετάρει με τα κατάλληλα μποτάκια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη.

Οι 7 κορυφαίοι συνδυασμοί με φούστες και μποτάκια: