Η Μαρί Σαντάλ βρήκε το ιδανικό κοστούμι για τις γιορτές -Το festive χρώμα και η γραμμή που κολακεύει

Η Μαρί Σαντάλ βρήκε το ιδανικό κοστούμι για τις γιορτές -Το festive χρώμα και η γραμμή που κολακεύει

Είναι ένα διαχρονικό σχέδιο που αξίζει να επενδύσεις αυτές τις γιορτές.

Αν κάποιοι μπαίνουν πάντα σε γιορτινό κλίμα πρώτοι, αυτοί είναι οι royals. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ δεν αποτελούν εξαίρεση, αφού φαίνεται να είναι για τα καλά σε διάθεση γιορτινή, τόσο οι ίδιοι όσο και ολόκληρη η οικογένεια. Πριν λίγες μέρες η ίδια η Μαρί Σαντάλ ανέβασε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου μας παρουσίασε την ετήσια γιορτινή κάρτα που έκανε η οικογένεια. Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα και λίγες ευχές και στα αγγλικά και στα ελληνικά με κόκκινα γράμματα ήταν τα κυριότερα στοιχεία της με τις χειρόγραφες υπογραφές τους να δίνουν έναν πιο οικείο τόνο.

https://www.instagram.com/p/C06TI5LIXl4/

Το ζευγάρι βρέθηκε μάλιστα μέσα στο προηγούμενο διάστημα σε ένα από τα πιο λαμπερά events μόδας της Βρετανίας, τα British Fashion Awards 2023, μιας και η ίδια η Μαρί Σαντάλ αγαπούσε ανέκαθεν τη μόδα, ενώ τώρα πια ασχολείται με αυτή επαγγελματικά και η κόρη της Μαρία Ολυμπία, έχοντας περπατήσει σε catwalks και αναλαμβάνοντας καμπάνιες για μεγάλους οίκους μόδας.

https://www.instagram.com/p/C0ecfcjKN0Q/

Μετά, λοιπόν, το υπέροχο αυτό Valentino look της με φούστα και μπλούζα, η Μαρί Σαντάλ βρέθηκε στο Royal Albert Theater μαζί με τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρία Ολυμπία και έκανε ένα άκρως γιορτινό σύνολο με κοστούμι.

Το μπορντό κοστούμι της Μαρί Σαντάλ είναι η τέλεια επιλογή των γιορτών.

Οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε τον τρόπο να εντυπωσιάσουμε μέσα στις γιορτές και επιλέγουμε έτσι shiny υφές και άλλες λεπτομέρειες. Η Μαρί Σαντάλ απέδειξε όμως με την τελευταία της εμφάνιση ότι το less is more μπορεί να γίνει το μότο και των γιορτών. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα μπορντό κοστούμι από τη Gabriela Hearst, από μέσα φόρεσε ένα λεοπάρ πουκάμισο που δένει στο λαιμό από τον οίκο Saint Laurent και κράτησε μια κλασική μαύρη τσάντα του οίκου Hermes. Το συγκεκριμένο σακάκι κοστίζει 1.323 €.

403403597_676504364336941_6781269124544883036_n.jpg
Gabriela_Hearst_8323502074_3096.jpg

Luisa World

Ένα διαχρονικό κοστούμι σε εντυπωσιακό χρώμα με σταυρωτά κουμπιά που τονίζει έξυπνα τη μέση και αγκαλιάζει τους γοφούς είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες που αγαπάνε το sophisticated ντύσιμο και δεν θέλουν να φορέσουν αναγκαστικά κάτι ξεκάθαρα γιορτινό. Παρακάτω έχουμε τρία σακάκια στο ίδιο ακριβώς στυλ με της Μαρί Σαντάλ για να υιοθετήσεις το στυλ.

Τρία σακάκια για να υιοθετήσεις και εσύ το στυλ: