Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει 3 anti-trend φορέματα για τα πάρτι των γιορτών

Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει 3 anti-trend φορέματα για τα πάρτι των γιορτών

Τρεις επιλογές για να ξεχωρίσεις στο φετινό ρεβεγιόν.

Ακόμα να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στα ρεβεγιόν; Έχεις περίπου δέκα μέρες μπροστά σου, οπότε μπορείς να κάνεις μία μικρή έρευνα στις τάσεις αλλά και τις festive συλλογές που κυκλοφορούν στην αγορά. Και η αλήθεια είναι ότι ως έναν βαθμό ξέρεις από τώρα τι θα δεις. Παγιέτες, φτερά, διαφάνειες κ.τ.λ. Μήπως βαρέθηκες τα συνηθισμένα και τετριμμένα; Μήπως θέλεις το 2023 να φορέσεις κάτι ξεχωριστό, κάτι που να μην το έχεις βάλει μέσα στα χρόνια; Ε, λοιπόν, σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις από τη γιορτινή ντουλάπα της Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία μας έδωσε την καλύτερη έμπνευση των ημερών.

https://www.instagram.com/p/C0zWOTpo6wj/

Η Τόνια είναι γνωστή travel lover και φυσικά τώρα που οι μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είναι στολισμένες έκανε τις εξορμήσεις της. Μέσα στα φωτογραφικά της άλμπουμ λοιπόν είδαμε και τρία μοναδικά φορέματα για τα Χριστούγεννα, που δεν μοιάζουν με ότι έχεις φορέσεις πρόσφατα. Ακολουθούν τρεις anti-trend προτάσεις για να είσαι η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ρεβεγιόν.

5 τρόποι να προσθέσεις γιορτινή λάμψη στο minimal στυλ σου -Γιατί δεν αγαπάμε όλες το festive style

Τα party dresses της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Η πρώτη επιλογή της είναι ένα maxi, στενό, πλεκτό φόρεμα στο signature zic zac μοτίβο του οίκου Missoni. Οι αποχρώσεις που επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει και στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega The Milky Way, είναι ζεστές με το μπορντό να πρωταγωνιστεί, ενώ από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι μποτάκια σε μαύρο λουστρίνι και χρυσά σκουλαρίκια.

tonia_sotiropoulou-(18).jpg

Το δεύτερο σύνολο είναι στο πνεύμα των γιορτών αλλά και των τάσεων του 2024, αφού το κόκκινο είναι κατεξοχήν το χρώμα της χρονιάς. Και τώρα ειδικά που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα εννοείται ότι θέλουμε να έχουμε πιο πολύ κόκκινο στα σύνολά μας. Η Τόνια επέλεξε ένα maxi gown με τούλι σε strapless γραμμή από τη γιορτινή συλλογή του H&M.

tonia_sotiropoulou-(22).jpg

Τέλος, την είδαμε και με ένα midi, metallic φόρεμα σε αρχαιοελληνικό πλισέ, με halter σχέδιο στο λαιμό και υπέροχες ιριδίζουσες λεπτομέρειες. Είναι ένα σχέδιο αρκετά τολμηρό και πρωτότυπο και μας άρεσε πολύ και ο συνδυασμός που έκανε με μια neutral γούνα.

https://www.instagram.com/p/C0xB84qI6LL/