Emmy Awards 2023/2024: Οι vintage δημιουργίες και το κόκκινο κέρδισαν το χθεσινό red carpet

Ναταλία Κατσακιώρη
Emmy Awards 2023/2024: Οι vintage δημιουργίες και το κόκκινο κέρδισαν το χθεσινό red carpet

 (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Μια βραδιά που τα είχε όλα. Λάμψη, statement και πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Ήταν μια βραδιά που την περιμέναμε λίγο περισσότερο από τις άλλες. Τα Emmy Awards μας έλειψαν κάπως και αυτό όχι μόνο λόγω της ακύρωσής τους, που έγινε λόγω της απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων. Θα βλέπαμε κανονικά την τελετή τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσα στο 2023 δηλαδή, αλλά οι απεργοί του Hollywood είχαν άλλη άποψη και κάπως έτσι άλλαξαν τα σχέδια και του μεγάλου θεσμού, που βραβεύει κάθε φορά τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς.

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals

(AP Photo/Ashley Landis)

Οπότε, φυσικά και μας έλειψε μια λαμπερή τελετή με όλους εκείνους τους τηλεοπτικούς ήρωες, που μας έχουν κρατήσεις συντροφιά στο ζεστό καναπέ μας, τώρα ειδικά που το streaming από το σπίτι μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες είναι ένα must της καθημερινότητάς μας. Για αυτό και κορυφαίες εταιρίες παραγωγής έχουν επενδύσει πλέον και σε πολλές σειρές, ανεβάζοντας το επίπεδο κατακόρυφα.

Ήμασταν, λοιπόν, όλοι και όλες εν αναμονή των βραβεύσεων που σίγουρα δεν μας απογοήτευσαν, αλλά και εν αναμονή ενός ακόμη red carpet, το οποίο ακολούθησε τις Χρυσές Σφαίρες και τα Critics Choice Awards, χωρίς ωστόσο να μας κάνει σε καμία περίπτωση να βαρεθούμε.

https://www.instagram.com/reel/C2JWmubL-4N/

Critics Choice Awards 2024: Οι 3 τάσεις που φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί -Παγιέτες και φιόγκοι!

Ένα εντυπωσιακό red carpet και όλες οι fashion λεπτομέρειες που θέλεις να ξέρεις.

Emmy Awards 2023/2024 είναι πλέον γεγονός και πολλές από τις λαμπερές κυρίες της μικρής οθόνης βρέθηκαν καλεσμένες στη μεγάλη βραδιά της αμερικάνικης prime time, κάνοντάς μας και πάλι να μιλάμε για τάσεις, για fashion νικητές και χαμένους, αλλά και για τους πιο αγαπημένους μας οίκους και celebrity stylists, οι οποίοι ανέλαβαν τις χθεσινοβραδινές εμφανίσεις τους.

Η Jessica Chastain εμφανίστηκε με μία lime, total glam δημιουργία του οίκου Gucci, ενώ στο κόκκινο χαλί είδαμε και την Monica Belluci μαζί με τον αγαπημένο της Tim Burton, η οποία παρέμεινε πιστή στην αγάπη της για το ανδρόγυνο, μαύρο κοστούμι και επέλεξε φυσικά ένα σύνολο του Saint Laurent, του οίκου που σύστησε στη μόδα το smocking.

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Jessica Chastain με custom Gucci (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

AP24016030998436.jpg

Monica Belluci με Saint Laurent και Tim Burton

To κόκκινο χρώμα συνεχίζει να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη red carpet. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις κυρίες που επέλεξαν το κόκκινο για την παλέτα της βραδιάς ξεχώρισε σίγουρα το μπορντό βελούδινο gown της Elizabeth Debicki από τον αγαπημένο της οίκο Dior, που έχει αναλάβει αποκλειστικά σχεδόν τις επίσημες εμφανίσεις της, αλλά και το Vivienne Westwood gown της Sarah Snook, το οποίο συνδύασε με κοσμήματα του οίκου Cartier. H Suki Waterhouse βρέθηκε στα χθεσινά βραβεία με ένα haute couture Valentino φόρεμα και ήταν πιο όμορφο από ποτέ, διανύοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη.

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Elizabeth Debicki με Christian Dior Haute Couture (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Ωστόσο, ήταν πραγματικά τα vintage items της βραδιάς αυτά που ξεχώρισαν. Η Lizzy Caplan εμφανίστηκε με ένα μαύρο, εντυπωσιακό vintagem look δια χειρός Yohji Yamamoto, από την SS99 RTW συλλογή του μεγάλου σχεδιαστή, ενώ η Claire Danes
με ένα ρομαντικό, ροζ, vintage Balmain gown με εντυπωσιακή πλάτη έφερε τον old Hollywood αέρα που έλειπε στη βραδιά.

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals

Meghann Fahy με custom Armani Privé (AP Photo/Ashley Landis)

Τα red carpet looks της βραδιάς: