Trend Alert: Τα τρία παντελόνια που θα φορέσουμε το 2024 στο γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Trend Alert: Τα τρία παντελόνια που θα φορέσουμε το 2024 στο γραφείο

Για να ανανεώσεις το office style του χειμώνα.

Ξεκινώντας το 2024 η πρώτη σκέψη που ήρθε σε όλες μας στο μυαλό την τελευταία μέρα της άδειας είναι η επιστροφή στο γραφείο. Είναι η επιστροφή στην πραγματικότητα για τις περισσότερες, οπότε είναι λογικό να θέλουμε και σε αυτό τον τομέα κάποια ανανέωση. Γιατί ένα ωραίο πρωινό ντύσιμο είναι ικανό να μας αλλάξει τη διάθεση και να μας προετοιμάσει για μια μέρα γεμάτη χαρά και δημιουργία. Ναι, η μόδα έχει αυτή τη δύναμη να αλλάξει την ψυχολογία μας και αν δεν πιστεύεις το 2024 θα είναι η χρονιά που θα το διαπιστώσεις.

office-pants-(1).jpg

Ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία του office style είναι και τα office παντελόνια που φοράμε καθημερινά στο γραφείο. Είναι το πιο άνετο και αγαπημένο μας key item, και φυσικά όλες το ξεχωρίζουμε σε σχέση με τα midi φορέματα ή τις pencil φούστες που συνήθως επιλέγουμε για το corporate περιβάλλον. Τα office παντελόνια έγιναν εξάλλου τις τελευταίες σεζόν ένα από τα must παντελόνια του street style με τα fashion girls να τα συνδυάζουν με χοντρά πουλόβερ αντί για πουκάμισα, sneakers αντί για γόβες και cropped bomber μπουφανάκια αντί για αυστηρά σακάκια.

office-pants-(2).jpg

Φέτος τα office παντελόνια του χειμώνα θα έχουν την υπογραφή των πιο ανατρεπτικών οίκων, που μας καλούν να δοκιμάσουμε νέα, τολμηρά σχέδια.

office-pants-(5).jpg

Τρεις προτάσεις για cozy παλτό από τη Σοφία Καρβέλα -Καμηλό, μαύρο ή γκρι;

Τα τρία office παντελόνια του χειμώνα.

Loose tailored

Σκέψου ένα wide leg παντελόνι στη loose και ίσως low waist εκδοχή του. Κάτι ανάμεσα σε ένα 00s παντελόνι της street κουλτούρας, που έχει δανειστεί κάτι από τα ανδρικά κοστούμια του οίκου Armani στα θρυλικά 90s. Ότι πιο cool και chic για τα νέα career girls της πόλης.

Stella-Mccartney-S24-012.jpg

Stella Mccartney SS24

Over the high waist

Τα ψηλόμεσα παντελόνια θα πάνε λίγο πιο ψηλά από ότι συνήθως. Οίκοι όπως ο Loewe παρουσίασαν τα παντελόνια τους με ιδιαίτερα πατρόν που σταματάνε στα πλευρά μας. Σύντομα θα τα δούμε και στους δρόμους της πόλης και θα επωφεληθούμε από ένα παντελόνι που σίγουρα κολακεύει τη σιλουέτα.

Loewe-S24-003.jpg

Loewe SS24

Cargo pants

Είναι το παντελόνι που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου και φέτος θα το φορέσεις και στο γραφείο. Προσοχή, όμως, μιλάμε μόνο για wide leg cargo παντελόνια και όχι αυτά που είναι σε στενή γραμμή, που έχουν έναν πιο αθλητικό χαρακτήρα.

Saint-Laurent-S24-036.jpg

Saint Laurent SS24