Λεοπάρ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πώς να απογειώσεις το πάντα επίκαιρο trend

Λεοπάρ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πώς να απογειώσεις το πάντα επίκαιρο trend

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου προτείνει έναν άκρως τολμηρό τρόπο για να το αναδείξεις.

Εσύ τι γνώμη έχεις για τα prints; Δυστυχώς, οι περισσότερες γυναίκες δεν τα έχουν εκτιμήσει και αξιοποιήσει όσο θα έπρεπε και όσο θα μπορούσαν στην γκαρνταρόμπα τους. Το ζήτημα είναι ότι γενικά μας τρομάζει το χρώμα και το πώς θα το συνδυάσουμε, για αυτό και δεν προτιμάμε συχνά τα μοτίβα στην καθημερινότητά μας. Υπάρχει και το λανθασμένο κλισέ ότι τα prints δίνουν όγκο, οπότε έχουμε όλη αυτήν άρνηση μέσα μας. Αν βέβαια, ρίξεις μια ματιά στα εντυπωσιακά looks των πιο στυλάτων γυναικών, θα διαπιστώσεις ότι τα ιδιαίτερα τυπώματα πρωταγωνιστούν.

iliana_papageorgiou-(1).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgiou

Το πουά, το ριγέ, τα florals και το λεοπάρ είναι τα πιο διαχρονικά prints της μόδας και εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για το τελευταίο. Το κλασικό animal print είναι ένα από τα πιο επίκαιρα τυπώματα που θα βρεις φέτος στις συλλογές των σχεδιαστών, όπως οι Dolce & Gabbana. Το feed μας έχει γεμίσει από κομψά σύνολα με λεοπάρ μοτίβα και αν εσύ ακόμα αναρωτιέσαι πώς να το φορέσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει την καλύτερη πρόταση για σένα.

Street style inspo: 4 τάσεις για να ντυθείς κομψά στο κρύο από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Total leopard; Εσύ θα το τολμούσες;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνάει μία από τις πιο υπέροχες φάσεις της και στη ζωή της αλλά και σε σχέση με το προσωπικό της στυλ, αφού τα τελευταία χρόνια την βλέπουμε διαρκώς μέσα σε νέα fashion projects της τηλεόρασης. Φέτος το Shopping Star την έχει φέρει πιο κοντά μας, σε σχέση με τη θέση του κριτή στο My Style Rocks. Αν και διατηρεί ακόμα κάτι από τις edgy εμφανίσεις της.

Ας πούμε στον τρόπο που φοράει το λεοπάρ, το πιο αγαπημένο print των τάσεων για το 2024. Σε δύο φανταστικές εμφανίσεις της, τις οποίες είδαμε μέσα από τις σχετικές αναρτήσεις της στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε ένα total leopard look, τολμώντας να φορέσει ένα λεοπάρ παλτό μαζί με λεοπάρ καλσόν και μαύρα αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/C1MrEdhN_e2/

Στη δεύτερη περίπτωση την είδαμε με ένα λεοπάρ πουκάμισο και matching, mini φούστα. Εδώ έσπασε το σετάρισμα με ένα ζευγάρι λευκές μπότες μέχρι το γόνατο. Τόλμησέ το και εσύ και συνδύασε το total leopard look σου με αξεσουάρ από την basic χρωματική παλέτα.

iliana_papageorgiou-(9).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgiou

iliana_papageorgiou-(11).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgiou