Street style inspo: 4 τάσεις για να ντυθείς κομψά στο κρύο από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Ναταλία Κατσακιώρη
Street style inspo: 4 τάσεις για να ντυθείς κομψά στο κρύο από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης

Είναι οι καλύτερες προτάσεις για τις χειμωνιάτικες βόλτες μας.

Η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να μας αφήσει μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο έχει επηρεάσει όλη τη χώρα. Είτε βρίσκεται σε μια περιοχή που έφθασαν τα χιόνια, είτε όχι, αφού ο παγετός και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ημερών. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι μας είχε λείψει και ο χειμωνιάτικος, κρύος καιρός που μας ανοίγει τη διάθεση για βόλτες στην πόλη, χουχούλιασμα στο σπίτι, comfort φαγητό και cozy σύνολα με όλα τα αγαπημένα μας winter outfits.

Copenhagen-str-F24-0030.jpg

Και ενώ εμείς βρισκόμαστε μέσα σε ένα καιρικό drama, σαν κλασικοί κάτοικοι μεσογειακής χώρα, στην Κοπεγχάγη έχει ήδη ξεκινήσει από χθες η Εβδομάδα Μόδας, με τα πρώτα scandinavian brands να έχουν κάνει το ντεμπούτο της νέας σεζόν στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Είναι αυτές οι μέρες του χρόνου που τα φώτα στρέφονται στην πιο cool πρωτεύουσα της βόρειας Ευρώπης, εκεί όπου τα κορίτσια λατρεύουν το minimal και τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα παπούτσια και τα τεράστια jackets. Το scandinavian chic είναι σίγουρα η καλύτερη έμπνευση για εμάς, που θέλουμε να είμαστε το ίδιο stylish και μέσα στην πιο κρύα εβδομάδα του μήνα.

copenhagen_fashion_trends-(6).jpg

Οδηγός αγοράς: 10 ζεστά ζιβάγκο που θα δώσουν sophisticated αέρα στα looks των ημερών

copenhagen_fashion_trends-(8).jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε 4 trends από τους δρόμους της πόλης: