Οδηγός αγοράς: Τα κόκκινα εσώρουχα για τον Άγιο Βαλέντινο έγιναν και πάλι cool

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα κόκκινα εσώρουχα για τον Άγιο Βαλέντινο έγιναν και πάλι cool

Τα πιο hot εσώρουχα για μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου.

Η μόδα απεχθάνεται τα κλισέ. Αν παρακολουθείς έστω και λίγο την πορεία των τάσεων και την τόσο -μα τόσο- γρήγορη εναλλαγή τους, θα έχεις διαπιστώσει ότι τα κλισέ και οι επαναλήψεις είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που σιχαίνονται οι άνθρωποι της μόδας. Και αυτό εννοείται ότι περιλαμβάνει και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μία από τις γιορτές εκείνες που αγαπάμε να μισούμε. Και εμείς και όλος ο «πολιτισμένος κόσμος». Και όμως τώρα τελευταία έχει γίνει μια μεγάλη στροφή στο νόημα αυτής της γιορτής και εννοείται ότι η πανδημία έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την αλλαγή μας απέναντι στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.instagram.com/p/CyODZKKuRvF/

Γιατί μόνο όταν χάσεις αυτό που είχες δεδομένο, το άγγιγμα και την επαφή, αρχίζεις να εκτιμάς ακόμα και τα κλισέ. Είναι άλλη μια αφορμή να γιορτάσουμε, να κάνουμε τη μέρα μας καλύτερη, να μπούμε σε μια άλλη διάθεση και να αποκαλύψουμε τη sexy πλευρά μας λίγο διαφορετικά στο σύντροφό μας. Οι celebrities έχουν και οι ίδιοι ένα μεγάλο μερίδιο σε αυτή την ανάσταση του Αγίου Βαλεντίνου και όλα ξεκίνησαν με τα brands εσωρούχων που λανσάρους. Τα Savage x Fenty της Rihanna και τα SKIMS της Kim Kardashian έχουν πάει το concept Άγιος Βαλεντίνος σε άλλο level με τις καμπάνιες τους. Η Riri συνηθίζει να πρωταγωνιστεί η ίδια στα διαφημιστικά της συγκεκριμένης μέρας, ενώ η Kim φέτος επιστράτευσε τη Lana Del Rey για το 2024 και έκανε την πιο viral φωτογράφιση του μήνα.

Photo-by-SAVAGE-X-FENTY-BY-RIHANNA-on-January-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-sleepwear-slip-chemise-fishnet-stockings-and-text..jpg

savage x fenty

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει να φοράει τις μπότες πάνω από το γόνατο -2 τρόποι για να εμπνευστείς

https://www.instagram.com/p/CKma2r_nrnu/

Και κάπως έτσι τα κόκκινα εσώρουχα έγιναν και πάλι cool και εμείς είμαστε εδώ για να βρούμε παρέα τα καλύτερα σχέδια για την αυριανή super sexy μέρα μας. Σετ εσωρούχων με δαντέλα και διαφάνειες, casual σλιπάκια σε brazil shape, lingerie dresses, ζαρτιέρες και κορμάκια είναι μόνο μερικά από τα items που θα μας ταξιδέψουν σε μια λίγο πιο ερωτική πλευρά του εαυτού μας.

Editor's choices: