Η Μελίνα Νικολαΐδη σε βραδινή έξοδο με ένα μικρό μαύρο φόρεμα που έκανε τη διαφορά

Η Μελίνα Νικολαΐδη σε βραδινή έξοδο με ένα μικρό μαύρο φόρεμα που έκανε τη διαφορά

Photo: NDP Photo Agency

Η λεπτομέρεια που έκανε την εμφάνισή της ακόμη πιο glam.

Σίγουρα το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και της Μελίνας Νικολαΐδη εδώ έχουμε μια μεγάλη ομοιότητα, την οποία παρατηρήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή που η μικρή κόρη της Δέσποινας και του Ντέμη έγινε ολόκληρη γυναίκα και άρχισε να κυκλοφορεί στην πόλη. Επίσης, είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν έχεις μια μαμά όπως η Δέσποινα Βανδή τόσο sexy και λαμπερή, που τολμάει να φορέσει ότι της αρέσει και να κάνει το δικό της fashion statement, είναι λογικό να ακολουθήσεις τα βήματά της και να γίνει και εσύ μια fashion insider.

https://www.instagram.com/p/C1u05lQLTLj/

H Μελίνα, αν και μόλις στα είκοσί της χρόνια έχει δημιουργήσει ένα δικό της στυλ, το οποίο έχει επιρροές από τη μαμά Δέσποινα, ενώ παράλληλα είναι άκρως εντυπωσιακό και νεανικό, όπως αρμόζει στην ηλικία της. Η Μελίνα μέσα στο Σαββατοκύριακο μία βραδινή έξοδο με την παρέα της στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος και εμείς ξεχωρίσαμε αμέσως το mini φόρεμά της.

Λάμψη, χρώμα και glam στο κόκκινο χαλί των BAFTA Awards 2024 -Απευθείας όλες οι κορυφαίες εμφανίσεις

Το little black dress της Μελίνας Νικολαΐδη είχε μία glam λεπτομέρεια που το έκανε μοναδικό.

Βραδινή έξοδος χωρίς little black dress δεν γίνεται. Και η Μελίνα φαίνεται να λατρεύει το μικρό μαύρο φόρεμα, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram account της θα διαπιστώσεις ότι τα μαύρα, βραδινά φορέματα είναι τα αγαπημένα της. Αυτή τη φορά, όμως, έκανε την υπέρβαση στο ντύσιμό της και επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο item, σε mini, ίσια γραμμή και one schoulder μανίκι. Το άλλο μέρος του φορέματος αντί για μανίκι είχε ένα λαμπερό bralette top, στο στυλ του μπικίνι, με sparkly ασημί υλικό και shiny λεπτομέρειες.

melina_nikolaidi-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Μελίνα το συνδύασε με ένα ημιδιάφανο καλσόν πάντα σε μαύρη απόχρωση, με ένα ζευγάρι pointed γόβες με μπαρέτα.

melina_nikolaidi-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Οι αγαπημένοι της μεγάλη κρίκοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το όλο outfit, το ίδιο και το αγαπημένο της βραδινό μακιγιάζ, που περιλαμβάνει smockey eyes και nude, έντονα χείλη. Τα μαλλιά της ήταν σε ίσια, αναδεικνύοντας το μακρύ καρέ που έχει υιοθετήσει τελευταία.

melina_nikolaidi-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

1708330679846-809159233-melina_nikolaidi-(1).jpg

Photo: Instagram/@melina.nikolaidi