Δανάη Μπάρκα: Δύο φορές που μας έδειξε πώς να φορέσουμε το total white

Δανάη Μπάρκα: Δύο φορές που μας έδειξε πώς να φορέσουμε το total white

To λευκό θα είναι το χρώμα της άνοιξης και η Δανάη ξέρει από τώρα πώς να το φορέσουμε.

Μύθοι και πραγματικότητες. Η μόδα είναι ένα πεδίο που αυτοί οι δύο όροι παίζουν συνεχόμενα ο ένας δίπλα από τον άλλο. Ή μάλλον ο ένας απέναντι από τον άλλο. Κάπου μέσα στην κατηγορία των μύθων είναι και ο «κανόνας» ότι τα ανοιχτά χρώματα και κυρίως το άσπρο δίνουν όγκου και δεν κολακεύουν τις καμπύλες του σώματός μας. Άλλο ένα κλισέ που η Δανάη Μπάρκα, μία από τις πιο αγαπημένες curvy παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, ήρθε για να διαλύσει και να μας αποδείξει μέσα από δύο looks της ότι το λευκό ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και όλους τους σωματότυπους.

https://www.instagram.com/p/C2sRbXSMe3f/

Γενικά δεν υπάρχει κάποιο χρώμα ή κάποιο print ή μοτίβο που να μην μπορεί να φορέσει μια γυναίκα. Ρίγες, florals, εκτυφλωτικό κόκκινο, μπλε και κίτρινο, όλη η χρωματική παλέτα του ουράνοιου τόξου -και όχι μόνο- έχει πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς στα outfits της Δανάης Μπάρκα, η οποία έχει δημιουργήσει μία εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα γεμάτη ζωντάνια. Όπως είναι και η ίδια. Γιατί ο τρόπος που σκεφτόμαστε βγαίνει και σε αυτά που φοράμε.

Η Katie Holmes μας θύμισε ένα αγαπημένο trend μέσα από το street style της Νέας Υόρκης

Τα δύο total white looks από τη Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη πρόσφατα έκανε ένα σύντομο ταξιδάκι στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Βιέννη από όπου και μας ανέβασε κάποιες φωτογραφίες σαν ένα μικρό φωτογραφικό album. Εμείς εκτός από τα τοπία της Βιέννης ξεχωρίσαμε και το total white σύνολο της Δανάης, που εντυπωσίασε. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA επέλεξε ένα λευκό κοστούμι, με λευκό tank top, άσπρα δερμάτινα sneakers και ένα μεγάλο clutch σε off white. Τα μαύρα γυαλιά ηλίου της και το μακρύ κασκόλ της ήταν τα μόνα που έβαλαν ένα διαφορετικό χρώμα πάνω της.

danai_barka-(5).jpg
danai_barka-(6).jpg

Η Βάσω Λασκαράκη με κομψό casual look που είχε 3 απαραίτητα items-Παλτό, τζιν παντελόνι και sneakers

Μέσα στις προηγούμενες μέρες είχε βάλει ένα επίσης ολόλευκο look στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» με ένα λευκό, ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες, off shoulder top και ένα ζευγάρι pointed γόβες που συμπλήρωσαν ιδανικά το look. Γιατί το λευκό θα είναι το χρώμα της άνοιξης και εμείς θέλουμε σίγουρα να το προσθέσουμε στη ντουλάπα μας.

https://www.instagram.com/p/C3AReV9s-p3/