Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα ανατρεπτικό look με φόρμα και γόβες στο Λονδίνο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα ανατρεπτικό look με φόρμα και γόβες στο Λονδίνο

Η Ηλιάνα έκανε ένα short trip στη βρετανική πρωτεύουσα και έχουμε το φωτογραφικό της άλμπουμ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και το διάλειμμα που έκανε από την τηλεόραση, η Ηλιάνα έγινε η νέα παρουσιάστρια του καθημερινού «Shopping Star», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα και την παρουσίαση του GNTM, το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στις οθόνες με τη νέα σεζόν. Οι συζητήσεις έχουν σχεδόν καταλήξει, όπως αναφέρουν άνθρωποι του χώρου, οπότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα συνεχίσει με διπλό πόστο στο Star το επόμενο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/C3zvlVSN6o1/

Τα συγκεκριμένα concpets είναι ιδανικά για την Ηλιάνα, αφού έχουν να κάνουν με μόδα και το χώρο του modeling, στον οποίο η ίδια έχει κάνει ήδη μια μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αρκετή δουλειά, λοιπόν, για την Ηλιάνα οπότε σίγουρα χρειάζεται και κάποια ανάπαυλα, λίγες μέρες ξεκούρασης μακριά από όλους και από όλα. Μέσα στις προηγούμενες μέρες βρέθηκε λοιπόν στο Λονδίνο σε ένα σύντομο ταξιδάκι, για να απολαύσει λίγες χαλαρές στιγμές στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ψηφίζει ζακέτα για την άνοιξη -Το ίδιο και εμείς

iliana-papageorgiou-(14).jpg

Από εκεί μας ανέβασε και μια σειρά από φωτογραφίες, ένα μικρό album με στιγμιότυπα με τις βόλτες και τις εξόδους που έκανε εκεί. Ένα από τα all day looks της είναι που ξεχώρισε.

Φόρμες και γόβες: Και όμως η Ηλιάνα τα φόρεσε μαζί.

Πολλές φορές οι γυναίκες έχουμε στο μυαλό μας κάποιους κανόνες, όταν ντυνόμαστε για να βγούμε έξω. Και το να μην συνδυάσουμε τις φόρμες μας με ψηλοτάκουνα είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε να σπάσει αυτό το κλισέ και να μας δείξει ένα ανατρεπτικό look με tracksuit σε 80s style και ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες με χαμηλό τακούνι.

iliana-papageorgiou-(5).jpg

Η ίδια ολοκλήρωσε το outfit με λευκό turtleneck από την Adidas και μια ultra maxi γούνα σε σπασμένο λευκό της κρέμας, η οποία κυριολεκτικά απογείωσε το όλο look. Ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο που μπορείς να φορέσεις ακόμα και σε ένα party night.