Οι μπαλαρίνες είναι το αγαπημένο ζευγάρι της Φαίης Σκορδά για την άνοιξη -Το χρώμα που λατρεύει

Οι μπαλαρίνες είναι το αγαπημένο ζευγάρι της Φαίης Σκορδά για την άνοιξη -Το χρώμα που λατρεύει

Τα ballet flats είναι τα παπούτσια που θα βλέπεις παντού την άνοιξη. Και η Φαίη τα φοράει ήδη.

Έχουμε περάσει πολλά χρόνια της ζωής μας νιώθοντας καταπίεση μέσα σε στενά ρούχα και δολοφονικά τακούνια. Για αυτό και τώρα που οι τάσεις της μόδας μας δίνουν επιτέλους την ευκαιρία να είμαστε άνετες και να φοράμε ότι θέλουμε, εμείς θα αδράξουμε την ευκαιρία. Τα flats είναι η πιο επίκαιρη τάση στα παπούτσια της άνοιξης και οι μπαλαρίνες πρωταγωνιστούν ήδη από το χειμώνα στους δρόμους της πόλης. Τα ballet flats τα είδαμε πρώτα στα catwalks και αμέσως μετά κατέκλυσαν τα καταστήματα, οπότε και εμείς είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε ένα ζευγάρι στη συλλογή μας.

https://www.instagram.com/p/C3SsF1WN1Oh/

Η Φαίη Σκορδά ήταν μία από τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που αμέσως υιοθέτησε την τάση και φόρεσε τη μπαλαρίνες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Την είδαμε για παράδειγμα με ένα ζευγάρι μαύρες, κλασικές μπαλαρίνες και ένα french chic style σύνολο με έμπνευση από τη Μπριζίτ Μπαρντό. Η Φαίη βέβαια έχει και εντυπωσιακά ψηλά πόδια που είναι ιδανικά για ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια, για αυτό και εκτός από τα μαύρα ballet flats έχει βάλει στη συλλογή της και ένα ακόμη ζευγάρι που φοράει στο repeat.

https://www.instagram.com/p/C3k0T5xth4w/

H Sisley και η Bianca Balti μας παρουσιάζουν την απελευθερωτική πλευρά της «La Doce Vita»

Μπεζ μπαλαρίνες: Είναι το αγαπημένο ζευγάρι της Φαίης.

Αν υπάρχει μία εποχή που μπορούμε να φορέσουμε τις μπαλαρίνες αυτή είναι η άνοιξη. Ένα ζευγάρι τέλειες μπαλαρίνες σε matte δέρμα, με διακριτικό φιογκάκι μπροστά και άνετο πάτημα είναι must αυτή την περίοδο. Γιατί δεν θέλεις να φορέσεις άλλο μπότες και μποτάκια, αλλά δεν είναι φυσικά και εποχή για ανοιχτά παπούτσια. Τώρα λοιπόν που οι μπαλαρίνες και τα flats γενικότερα είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς είναι η ευκαιρία να τις αξιοποιήσεις στα καθημερινά σου σύνολα.

fay_skorda-(3).jpg

Η Φαίη Σκορδά έχει βρει το δικό της αγαπημένο ζευγάρι που είναι οι καμηλό μπαλαρίνες και τις φοράει στο repeat μέσα στον τελευταίο μήνα. Πότε με ένα κλασικό κοστούμι με γιλέκο, πότε με μια εμπριμέ, wide leg παντελόνα και πότε με κάπρι, δίνοντάς μας ένα 60s vibe. Η Φαίη έχει βρει το αγαπημένο ζευγάρι για την άνοιξη και εμείς θα ακολουθήσουμε το inspo.

fay_skorda-(2).jpg
fay_skorda-(1).jpg