Η Τατιάνα Μπλάτνικ κάνει το δικό της manifest με ένα κόκκινο κοστούμι -Κι εμείς το ανακαλύψαμε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ κάνει το δικό της manifest με ένα κόκκινο κοστούμι -Κι εμείς το ανακαλύψαμε
NDP Photo Agency

Πώς ένα ρούχο μπορεί να αλλάξει την ενέργειά σου σύμφωνα με την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει από ανθρώπους γύρω σου να λένε ότι έχουν τυχερά αντικείμενα, και πιο συγκεκριμένα ένα τυχερό outfit που το φοράνε σε δύσκολες και αγχωτικές περιστάσεις της ζωής τους. Είναι η ενέργεια που νιώθουμε όταν φοράμε κάτι αγαπημένο μας αυτή που μας εμπνέει να συνεχίσουμε και τελικά να επιτύχουμε τους στόχους μας. Την ίδια άποψη έχει και η Τατιάνα Μπλάτνικ, που ξέρουμε όλοι πόσο πολύ αγαπά το στυλ και τη μόδα, αλλά και το κομμάτι του wellness αφού πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την έχουμε δει να ασχολείται με τη yoga.

Αυτή είναι η anti-trend φούστα που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη -Θα αντικαταστήσει το πλισέ

https://www.instagram.com/p/C4bD5RPtI8y/

Πριν από λίγες μόλις ώρες ανέβασε μία ανάρτηση, όπου θέλησε να μιλήσει για το κόκκινο χρώμα. «Η δύναμη του χρώματος. Κόκκινο. Διάβαζα για τα χρώματα και για το πώς συνδέονται με τα συναισθήματα και την ενέργεια από τότε που ήμουν έφηβη. Όταν νιώθω να έχω χαμηλή ενέργεια, στρέφομαι στα χρώματα για να με ανεβάσουν. Ή όταν έχω άγχος χρησιμοποιώ το ελαφρύ μπλε, όταν χρειάζομαι να νιώσω πιο χαρούμενη στρέφομαι στο κίτρινο. Και δεν χρειάζεται να το βλέπεις, μπορείς απλώς να φορέσεις ένα βραχιόλι ή να γράψεις με διαφορετικό χρώμα ή να επιλέξεις το φαγητό σου με χρώμα. Πίσω όμως στο κόκκινο. Το κόκκινο είναι το χρώμα των ριζών και της δύναμης. Διάλεξα αυτό το υπέροχο κοστούμι για να με υποστηρίξει σήμερα και είχα υπέροχες συναντήσεις. Αυτό το μπουφάν του σκι την προηγούμενη εβδομάδα μου έδωσε ενέργεια και πέρασα μία από τις καλύτερες μέρες μου μετά από καιρό με αγαπημένους ανθρώπους».

tatianablatnik_1710265024_3322266275244664222_204519006.jpg

Για να κλείσει το post της με μια προτροπή σε όλους να φοράμε κόκκινο και να ανακαλύψουμε τη δύναμη της χρωματοθεραπείας. Ποιο είναι όμως αυτό το υπέροχο κόκκινο κοστούμι που της έδωσε όλη αυτή τη δύναμη;

Δερμάτινο μπουφάν: Τα 4 σχέδια που πρωταγωνιστούν τώρα στο street style

Aνακαλύψαμε το τέλειο κόκκινο κοστούμι της Τατιάνας Μπλάτνικ.

tatiana_blatnik-(3).jpg

NDP Photo Agency

O φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τατιάνα στη βόλτα της στο κέντρο της πόλης αμέσως μετά τις επιτυχημένες όπως είπε συναντήσεις της και το κόκκινο κοστούμι της έκλεψε τις εντυπώσεις. Μιλάμε για ένα blazer με ιδιαίτερους ώμους και ένα wide leg tailored παντελόνι, τα οποία η Τατιάνα συνδύασε με μια ασπρόμαυρη μαρινιέρα, ένα φουλάρι περασμένο χαλαρά γύρω από το λαιμό της και ένα ζευγάρι μαύρα sneakers. H τσάντα της ήταν μια δερμάτινη pale ροζ top handle bag φορεμένη στον ώμο με ένα bohemian strap.

tatiana_blatnik-(1).jpg

NDP Photo Agency

To κοστούμι είναι δημιουργία του brand Nevro Blazer και στο παρακάτω link θα βρεις πώς μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις.

Shop the look: