Denim on denim: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε τη τζιν καμπαρντίνα της με το χρώμα της σεζόν

Denim on denim: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε τη τζιν καμπαρντίνα της με το χρώμα της σεζόν
NDP Photo Agency

Γιατί τα τζιν είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης.

Άνοιξη σημαίνει αλλαγή εποχής και καθώς περνάμε προς το καλοκαίρι κάνουν σιγά-σιγά πρεμιέρα και οι θεατρικές παραστάσεις της νέας σεζόν. Φυσικά οι καλεσμένοι σε αυτές τις πρεμιέρες είναι άνθρωποι του χώρου που ξέρουμε και αγαπάμε. Ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φαίνεται να έχει μπει σε φουλ ανοιξιάτικη διάθεση μετά και τη σύντομη απόδρασή της στο Λονδίνο. Παρόλο το δύσκολο πρόγραμμά της που την αναγκάζει να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη γυρίσματα του τηλεοπτικού Shopping Star και των υπόλοιπων projects που αναλαμβάνει ως μοντέλο, η Ηλιάνα βρίσκει πάντα χρόνο για να κάνει τις εξόδους της.

Μπαλαρίνες και τζιν: Η Σοφία Καρβέλα έχει τρία σύνολα που θα φορέσεις τον Μάρτιο

Έτσι και εχθές βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αγρυπνία», μαζί με πολλούς ακόμη celebrities, ανάμεσά τους και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Εμείς, βέβαια, προσέξαμε αμέσως το φανταστικό της σύνολο με denim on denim styling, που αυτή τη φορά είχε το πιο διαχρονικό πανωφόρι που όλες θέλουμε για την άνοιξη. Την καμπαρντίνα.

https://www.instagram.com/p/CzYsLr3td9a/

Denim on denim: Η Ηλιάνα σου δείχνει πώς να το απογειώσεις με ένα πανωφόρι.

Είναι το τζιν το απόλυτο ύφασμα της άνοιξης; Είναι! Θέλουμε να το φορέσουμε και εμείς με τον πιο ενημερωμένο τρόπο; Φυσικά. Μπορεί το denim on denim να είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο κλασικά styling tips που ακολουθούν οι γυναίκες εδώ και χρόνια, αλλά πάντα μπορεί να γίνει λίγο πιο ιδιαίτερο και πιο ενημερωμένο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φοράει συχνά σύνολα με τζιν πανωφόρι και παντελόνι, συνδυάζοντας κυρίως items που έχουν το ίδιο ύφασμα και μοιάζουν σαν ολόσωμη φόρμα.

https://www.instagram.com/p/CyIiEHmN5wU/

Εχθές έκανε και πάλι το ίδιο, αλλά αυτή τη φορά την είδαμε με ένα κλασικό τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή που σταματούσε πάνω από τον αστράγαλο, το οποίο φόρεσε με μια maxi τζιν καμπαρντίνα, η οποία είχε την τέλεια διαχρονική γραμμή. Αλλά αυ΄τη τη φορά δεν περιορίστηκε εκεί. Έβαλε από μέσα ένα ελαφρύ turtleneck στο σκούρο καφέ της σοκολάτας και ένα ζευγάρι μαύρα sling backs. Γενικά όλο το look που συμπληρώθηκε με χρυσά σκουλαρίκια και μία mini top handle bag επίσης σε σκούρο καφέ, έδωσαν μια retro νότα μιας άλλης εποχής.

iliana_papageorgiou-(8).jpg

NDP Photo Agency

Η Βίκυ Καγιά φοράει ήδη το fashionable παλτό που είδαμε στην εβδομάδα μόδας -Ιδανικό για την άνοιξη

iliana_papageorgiou-(9).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Shop the look: