Οδηγός αγοράς: Όχι ένα αλλά δέκα φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Όχι ένα αλλά δέκα φορέματα που θα φέρουν την άνοιξη
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Η wish list του μήνα μόλις γέμισε με χρώμα και ομορφιά.

Όπως κάθε άνθρωπος έχει κάποιες σταθερές στη ζωή του, έτσι και η μόδα έχει τις δικές της στο καθημερινό styling. Και όταν μιλάμε για ανοιξιάτικο ντύσιμο τα φορέματα βρίσκονται πάντα στην κορυφή των πιο αγαπημένων items που θέλουμε να φοράμε καθημερινά. Αυτές οι μέρες ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες και τα πρώτα 20άρια της σεζόν μας κάνουν να θέλουμε απλώς να απολαύσουμε τον ήλιο και τη μέρα μας στην πόλη με ένα ωραίο φόρεμα σε printed ύφασμα ή σε κάποιο ωραίο vivid χρώμα. Φέτος, η αλήθεια είναι ότι οι τάσεις δεν εγκατέλειψαν ποτέ το χρώμα ούτε και μέσα στο χειμώνα, οπότε καταλαβαίνεις τι θα ακολουθήσει τώρα που έγινε και η αλλαγή της σεζόν.

spring_dresses-(4).jpg

Είναι γεγονός! Το bohemian style επιστρέφει και είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ

Μην αναρωτιέσαι για τις αποχρώσεις που μπορείς να φορέσεις, γιατί η ανοιξιάτικη παλέτα μπορεί να φιλοξενήσει ότι μα ότι προτιμάς εσύ. Φυσικά, τα pastels έχουν την τιμητική τους με το πράσινο της μέντας να είναι ο πρωταγωνιστής του 2024. Το κόκκινο είναι το νέο ροζ και το μπλε έχει αναλάβει έναν νέο ρόλο, ως το πιο αγαπημένο basic χρώμα πολλών γυναικών που βαρέθηκαν το μπεζ και το γκρι, τα οποία ομολογουμένως έπαιξαν πολύ μέσα στο χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/C3ki0a3o5Tr/

Αν τώρα μιλήσουμε για prints, εννοείται ότι τα florals θα είναι πάντα ο κυρίαρχος της άνοιξης. Όσο κλισέ και αν το θεωρείς, μην αρνηθείς τη girly, ανάλαφρη διάθεση που θα δώσει στα looks σου ένα ωραίο all over printed φόρεμα με μεγάλα ή μικρότερα λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/CseWBPSMXPg/

Σίγουρα τα midi και maxi μήκη είναι αυτά που θα φορέσουμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας με μπότες και flats, αλλά έχουμε πάντα και τα κοντά φορέματά μας για τα dates της άνοιξης. Τα δερμάτινα πανωφόρια και οι καμπαρντίνες θα έρθουν να συμπληρώσουν τα looks με τα φορέματα της άνοιξης. Αν δεν έχεις ακόμη βγει για ψώνια, εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μια αναλυτική shopping list με όλα τα δικά μας αγαπημένα brands, για να πάρεις έμπνευση και να επενδύσεις στο σωστό σχέδιο για σένα.

Μπαλαρίνες και τζιν: Η Σοφία Καρβέλα έχει τρία σύνολα που θα φορέσεις τον Μάρτιο

spring_dresses-(2).jpg

Editor's choices: