Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα sparkly λευκά sneakers που θα βάλουν glam λίγο στη ντουλάπα σου

Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα sparkly λευκά sneakers που θα βάλουν glam λίγο στη ντουλάπα σου

Eίναι η καλύτερη επιλογή για τις βόλτες σου αυτό το τριήμερο.

Όλες έχουμε τις δικές μας μικρές εμμονές, όταν μιλάμε για το κεφάλαιο παπούτσια. Γιατί κάθε γυναίκα όποιο και αν είναι το στυλ της λατρεύει το κάθε ένα ζευγάρι που έχει επιλέξει με προσοχή για να συμπληρώνει τα καθημερινά της looks. Είναι εξάλλου πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι ένα look στην πραγματικότητα ξεκινάει από τα παπούτσια και δεν καταλήγει σε αυτά. Και το καλό πλέον είναι ότι οι τάσεις της μόδας έχουν μία λύση για όλες εμάς που αγαπάμε ναι μεν το glam, αλλά θέλουμε και την άνεσή μας. Και αυτά τα δύο συναντιούνται στη λέξη sneakers.

Το layering είναι ο έξυπνος τρόπος να ντυθείς την άνοιξη -7 formula looks για σένα

Και η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μία από εμάς. Γιατί και εκείνη φαίνεται ότι βάζει την άνεσή της πάνω από όλα. Μέσα από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη ζωή της και τα ταξίδια της έχουμε παρατηρήσει ότι αυτόν τον χειμώνα είχε δύο ζευγάρια παπούτσια που φόραγε στο repeat. Tα sneakers της και τις γούνινες μπότες της UGG.

Photo-by-Klelia-Andriolatou-on-December-23-2023.-May-be-an-image-of-turtleneck-and-bowler-hat..jpg

Και ενώ της αρέσει πολύ το χρώμα και φροντίζει να το βάζει πάντα μέσα στα σύνολά της, έχει κρατήσει χαμηλούς τους τόνους στο κομμάτι παπούτσια με το λευκό και το μαύρο να είναι οι κορυφαίες αποχρώσεις της ντουλάπας της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ολόσωμη φόρμα της αξίζει μια θέση στη ντουλάπα σου

Τα sparkly sneakers της Κλέλιας που θα θέλεις να βάλεις και εσύ.

Είναι το πρώτο τριήμερο της άνοιξης που απολαμβάνουμε και εννοείται ότι οι βόλτες στην πόλη ή στην εξοχή, αν συγκαταλέγεσαι ανάμεσα στους τυχερούς που βρήκαν την ευκαιρία για μία σύντομη εκδρομή, θα είναι απαραίτητες. Οπότε αναζητούμε και ένα αντίστοιχα χαλαρό outfit. Η Κλέλια Ανδριολάτου φόρεσε λοιπόν το τζιν παντελόνι της, ένα τζιν πανωφόρι ανάμεσα σε πουκάμισο και cropped jacket και τα αγαπημένα της sneakers. Tα λευκά δερμάτινα sneakers είναι ust της γυναικείας γκαρνταρόμπας και η Κλέλια προτίμησε ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο με strass σε ασημί απόχρωση.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι μαζί με το φούξια κασκόλ της και τις πολύχρωμες κάλτσες της ήταν που έδωσαν χρώμα και στυλ στο όλο look της ημέρας. Βάλε και εσύ ένα touch of glam στο ανοιξιάτικο στυλ σου με ένα ζευγάρι sparkly sneakers.

Shop the look: