Ψάχνεις το κατάλληλο καλσόν για το Πάσχα; Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει στρας και την άνοιξη

Ψάχνεις το κατάλληλο καλσόν για το Πάσχα; Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει στρας και την άνοιξη

Τα ανοιξιάτικα καλσόν είναι πιο ενδαιφέροντα από ότι περίμενες. 

Με το που βγήκε ο ήλιος το πρώτο πράγμα που θέλαμε αμέσως να φορέσουμε ήταν οι φούστες μας. Κοντές, midi ή ακόμα και maxi με σκίσιμο οι φούστες και τα φορέματα έχουν την τιμητική τους κάθε ανοίξη, οπότε το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Εμείς, λοιπόν, αναζητούμε παντού έμπνευση για να σχεδιάσουμε το επόμενο look μας μέσα στο Instagram feed μας και δεν θα μπορούσαμε να μην ρίξουμε μια ματιά και στον προσωπικό λογαριασμό της Τόνιας Σωτηροπούλου, που είναι αρκετά «ηλιόλουστο» τελευταία. Γιατί αν και η ίδια ζει στο κέντρο της Αθήνας με τον Κωστή Μαραβέγια, φροντίζει να κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό και την Ελλάδα, δείχνοντάς μας όμορφες εικόνες.

Sorry μαύρες μπαλαρίνες: Το γαλάζιο είναι το νέο χρώμα passe par tout που θα λατρέψεις

https://www.instagram.com/reel/C5wDD2YIjjW/

Η τελευταία στάση του ζευγαριού ήταν η Σικελία, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τα μαγευτικά τοπία της φύσης. Η άνοιξη φαίνεται ότι είναι μία αγαπημένη εποχή της Τόνιας που φροντίζει να δημιουργεί πολλά spring outfits, τα οποία εμείς μελετήσαμε και καταλήξαμε σε κάποιες παρατηρήσεις. Ανάμεσα στα items που ξεχωρίσαμε ήταν και ένα λαμπερό καλσόν που φόρεσε με ένα άκρως ανοιξιάτικο φόρεμα, που είναι ιδανικά για το Πάσχα.

Το πιο ενδιαφέρον καλσόν που θα φορέσουμε το Πάσχα.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών, αυτές που συνηθίζουν να φοράνε τις φούστες και τα φορέματά τους χωρίς καλσόν και αυτές που αγαπάνε τα κλασικά αλλά και τα new age καλσόν με σχέδια και διακοσμήσεις. Αν ανήκεις στη δεύτερη, τότε σίγουρα θα έχεις βγει προς αναζήτηση κάποιου νέου καλσόν για να φορέσεις το Πάσχα. Γιατί ο άστατος καιρός και η μεταβατική φάση στην οποία βρισκόμαστε απαιτεί σε πολλές περιπτώσεις το να φορέσουμε καλσόν.

Η Τόνια, λοιπόν, βρήκε το τέλειο σχέδιο με διάφανη βάση και πολλά μικρά sparkly στρασάκια σε ολόκληρη την επιφάνειά του. Ένα καλσόν που είναι παράλληλα λαμπερό και εντυπωσιακό, αλλά και διακριτικό και ανάλαφρο. Η αγαπημένη ηθοποιός το συνδύασε με ένα mini φούξια φόρεμα και ροζ sling back γόβες. Θα βρεις και εσύ το ίδιο αλλά και κάποια παρόμοια καλσόν στην παρακάτω gallery.

tonia_sotiropoulou-(3).jpg

Η Βίκυ Καγιά βρήκε την τέλεια ανοιξιάτικη εναλλακτική στο office παντελόνι

Shop the look: