Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη φούστα που θα αντικαταστήσει τη floral midi skirt

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη φούστα που θα αντικαταστήσει τη floral midi skirt

Είναι το πιο «αξιαγάπητο» σχέδιο που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη.

Τώρα που τελείωσαν οι διακοπές του Πάσχα και οι άδειες δεν έχεις και εσύ μια αίσθηση ότι κάπως θέλεις να ανανεώσεις τον τρόπο που ντύνεσαι. Αν είσαι και εσύ στο team «βαρέθηκα τα ρούχα μου», όπως και εγώ, τότε σε καταλαβαίνω απόλυτα. Γυρίζεις σπίτι, ανοίγεις βαλίτσα, βλέπεις λίγο-πολύ όλα εκείνα τα κλισέ πασχαλινά σύνολα που είχες φορέσει μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και θέλεις αμέσως να κάνεις μια ανανέωση. Γιατί κάθε φορά που επιστρέφουμε μετά από άδεια ή διακοπές καλό είναι να κάνουμε και μία νέα αρχή τουλάχιστον στον τρόπο που ντυνόμαστε για να κάνουμε το back to reality λίγο πιο υποφερτό.

Ψηλόμεσο τζιν + cropped top: Ο casual συνδυασμός της Μπέττυς Μαγγίρα που θα φοράς αυτές τις μέρες

https://www.instagram.com/p/C5GPhsuNQcQ/

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε το Πάσχα της σε κάποιο από τα νησιά του Αιγαίου, όπως πρόδωσαν οι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πού. Και καθώς επανήλθε και εκείνη στην κανονικότητα ανέβασε ήδη κάποια looks από την εκπομπή της στο Star. To Shopping Star είναι από τις αγαπημένες εκπομπές της μεσημαριανής ζώνης εδώ και χρόνια και φέτος με την Ηλιάνα στην παρουσίαση έχει πάρει νέα πνοή. Εμείς, όμως, παρατηρήσαμε το νέο print που επέλεξε, το οποίο προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαίο.

iliana_papageorgiou-(10).jpg

Αντίο florals! Αυτό είναι το νέο print της άνοιξης.

Όταν ακούς τη λέξη print και άνοιξη τα, florals είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Τα λουλουδάτα μοτίβα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, αλλά είναι κάπως κλισέ είναι η αλήθεια. Η midi floral φούστα σου που φοράς παντού μπορεί τώρα να αντικατασταθεί με ένα επίσης girly και χαρούμενο τύπωμα, το οποίο μας έδειξε πρώτη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μιλάμε φυσικά για τις καρδιές.

iliana_papageorgiou-(1).jpg

Η Ηλιάνα διάλεξε μία midi μαύρη φούστα με λευκές all over καρδιές, την οποία συνδύασε με λευκό πλεκτό top και ένα ζευγάρι γόβες, sparkly γόβες. Οι καρδιές είναι ένα χαρούμενο τύπωμα που μπορεί να αντικαταστήσει ιδανικά τα αναμενόμενα florals, μαζί με το tie dye και τις ρίγες.

5 χρωματικά combos που θα φρεσκάρουν τα σύνολά σου την άνοιξη

Shop the look: