Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες με gown Celia Kritharioti -Οι 3 εμφανίσεις της στο φεστιβάλ

Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες με gown Celia Kritharioti -Οι 3 εμφανίσεις της στο φεστιβάλ

Η Βίκυ Καγιά μάγεψε για άλλη μια φορά τη γαλλική ριβιέρα.

Το 77ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες και ολόκληρη η Ευρώπη έχει στρέψει το βλέμμα της στο κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού. Celebrities από όλο τον κόσμο βρίσκονται στα ξενοδοχεία της περιοχής προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προβολές και να απολαύσουν τα parties που γίνονται κάθε βράδυ στη γαλλική ριβιέρα. Ανάμεσα στους τυχερούς που ταξιδεύουν κατά κανόνα αυτές τις μέρες στις Κάννες είναι και η Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απώλεια του πατέρα της φαίνεται να έχει επανέλθει στους επαγγελματικούς της ρυθμούς.

Κάννες 2024: Η Greta Gerwig έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα με τις girl boss εμφανίσεις της

vicky_kaya-(3).jpg

Από εχθές, λοιπόν, η Βίκυ βρίσκεται στις Κάννες, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Και φυσικά, όλοι περιμέναμε να δούμε τις εμφανίσεις που έχει σχεδιάσει η Βίκυ για άλλη μια φορά, μετά την περσινή της συγκλονιστική εμφάνιση με Stella McCartney. Το πρώτο της πρωινό look είχε ελληνική υπογραφή, αφού η Βίκυ επέλεξε ένα micro mini σορτσάκι σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα από την σχεδιάστρια Ioli Duro, το οποίο συνδύασε με ένα basic top και μία micro bag από το ελληνικό brand Callista.

vicky_kaya-(2).jpg

Το βραδινά total black outfits της Βίκυς Καγιά.

Ναι, προφανώς και το total black είναι μια απόλυτα ασφαλής επιλογή για κάθε βραδινή εμφάνιση και κάπως έτσι και η Βίκυ Καγιά βάσισε εκεί τα looks της. Το look που επέλεξε για το περπάτημα στο κόκκινο χαλί των Καννών ήταν δια χειρός Celia Kritharioti και ήταν ένα εντυπωσιακό strapless, mini gown με μεγάλη ουρά και όγκο που το έκανε άκρως εντυπωσιακό. Η Βίκυ το συνδύασε με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες με λουράκια που έδεναν χιαστί στον αστράγαλο. Τα κοσμήματά της από τον Kessaris είχαν πολύτιμες πέτρες σε βαθύ πράσινο χρώμα.

vicky_kaya-(4).jpg
https://www.instagram.com/reel/C7ChXJ8oo4z/

Στη συνέχεια η Βίκυ βρέθηκε σε ένα night party μαζί με τους Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστή Μαραβέγια, όπου άλλαξε και πάλι outfit για να εμφανιστεί με ένα maxi φόρεμα του οίκου Saint Laurent με μεγάλο cut out κάτω από το στήθος. Ένα μαύρο σακάκι ριγμένο στους ώμους και ψηλοτάκουνα ήταν τα μόνα extra items του συγκεκριμένου look που βασίστηκε στη minimal chic αισθητική της Βίκυς.

vicky_kaya-(1).jpg