Summer trend alert: Η τάση που θα βλέπουμε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer trend alert: Η τάση που θα βλέπουμε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Η Kylie Jenner τη φοράει ήδη.

Αμέσως μετά το Πάσχα, ειδικά όταν το Πάσχα πέφτει αργά και εμείς έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι, που ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εξάλλου πολλοί από εσάς έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους μπάνια, μιας και η ζέστη ήταν αισθητή στα περισσότερα σημεία της χώρας. Είναι η αγαπημένη περίοδος των περισσότερων γιατί το καλοκαίρι ξεκινάμε κατά κανόνα τις εκδρομές μας και τις εξορμήσεις στη θάλασσας, οπότε προφανώς και μας απασχολεί ιδιαίτερα το στυλ της παραλίας. Γιατί το beach outfit που θα κάνουμε κάθε φορά έχει για εμάς μια ιδιαίτερη σημασία, αφού γίνεται κομμάτι της χαλάρωσής μας.

Dopamine dressing: Μπορεί ο τρόπος που ντύνεσαι να φτιάξει την εβδομάδα σου; Μπορεί!

Balmain-S24-002a.jpg

BALMAIN SS24

Ο Μάιος είναι, λοιπόν, ο ιδανικός μήνας για να δεις για πρώτη φορά τις τάσεις στο beach style του 2024, να κάνεις την έρευνά σου και να προχωρήσεις αμέσως μετά στο shopping, κάνοντας τις σωστές επιλογές. Φέτος θα ξεκινήσουμε αντίστροφα, μιλώντας πρώτα για τα αξεσουάρ και όχι για τα μαγιό, γιατί τα κοσμήματα που θα συνοδεύσουν το beach look μας είναι αυτά που θα κλέψουν τελικά την παράσταση.

Balmain-clp-S24-055.jpg

BALMAIN SS24

Τα floral κοσμήματα θα είναι η τάση που θα δεις παντού στην παραλία.

Ξεκινώντας πάντα από τις τάσεις στα catwalks θα έχεις διαπιστώσει ότι ο ρομαντισμός είναι ακόμα ένα από τα κυρίαρχα trends και το φετινό καλοκαίρι έχει αποτυπωθεί μέσα από τα εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ σε σχήμα λουλουδιών. Η romantic girly αισθητική των κοσμημάτων που θυμίζουν τα αγαπημένα μας λουλούδια είναι αυτή που θα συμπληρώσει τα beach clothes και τα μαγιό μας και θα κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά μας.

Οίκοι όπως οι Chanel, Alexander Mc Queen, Loewe και Blumarine παρουσίασαν σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και ζώνες με ανάγλυφα λουλούδια από ενδιαφέροντα υλικά όπως το πλαστικό και η ρητίνη.

Chanel-clp-S24-023.jpg

CHANEL SS24

Launchmetrics.com/spotlight

Το συγκεκριμένο trend έχει εννοείται την έγκριση των celebrities με την Kylie Jenner να επιλέγει κοσμήματα του οίκου Loewe για τα σύνολα που έκανε στις παραλίες της Καραιβικής κατά τη διάρκεια του spring break.

Photo-by-Kylie-on-April-12-2024.-May-be-an-image-of-1-person-halter-top-dress-sundress-and-text..jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τη φούστα που θα αντικαταστήσει τη floral midi skirt

Photo-by-Kylie-on-April-10-2024.-May-be-an-image-of-1-person-ocean-beach-and-text..jpg