Juicy chic: Η Δανάη Μπάρκα βρήκε το τέλειο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Juicy chic: Η Δανάη Μπάρκα βρήκε το τέλειο φόρεμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο
Photo: NDP Photo Agency

Είναι η καλύτερη επιλογή για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος.

Ξεκίνησε η εποχή των γάμων. Είναι και επίσημη η έναρξή της, όσο και αν δεν θέλεις να το πιστέψεις. Γιατί ναι μεν φυσικά και χαίρεσαι με τη χαρά των φίλων και των αγαπημένων σου, που σε θέλουν παρούσα στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, αλλά από την άλλη όπως και να το κάνουμε οι γάμοι είναι από μόνοι τους ένα νέο concept για τη ντουλάπα μας, ανάλογα με το πού βρίσκονται. Το κακό είναι ότι στην Ελλάδα αφήνουμε το dress code ελεύθερο, οπότε το τι μπορείς να φορέσεις μοιάζει αυτόματα με σταγόνα στον ωκεανό.

Αυτές είναι οι 5 πρώτες τάσεις στα πέδιλα για το καλοκαίρι του 2024

https://www.instagram.com/p/C68cSB3s0b9/

Αν μάλιστα ανήκεις στη κατηγορία των juicy ή curvy κοριτσιών (πες το όπως θες), τότε μάλλον τα πράγματα γίνονται αυτόματα πιο δύσκολα. Και αυτό γιατί μια γυναίκα με μεγάλο στήθος και juicy σιλουέτα σίγουρα χρειάζεται μια παραπάνω στήριξη από το φόρεμα της, γιατί σε ένα wedding party θέλεις να χορέψεις, να γιορτάσεις και να φας με την ψυχή σου, χωρίς να σκέφτεσαι αν τραβάει το ρούχο σου από εδώ και από εκεί.

Η Δανάη Μπάρκα είναι από τις πιο καλοντυμένες curvy παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και μέσα στις προηγούμενες μέρες έκανε μια βραδινή εμφάνιση όπου την είδαμε με το πιο επίκαιρο φόρεμα για έναν καλοκαιρινό γάμο.

Η Δανάη Μπάρκα λέει ναι στο καφέ και το καλοκαίρι.

Το καφέ ήταν το απόλυτο χρώμα του χειμώνα που μας πέρασε. Το ίδιο και το camel και το latte. Όλες αυτές οι αποχρώσεις θα παίξουν δυναμικά και το καλοκαίρι και ταιριάζουν πολύ και με το μαύρισμα που θα πάρουμε σιγά-σιγά. Η Δανάη έκανε μια βραδινή εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλα και η Μπέττυ Μαγγίρα και οι φωτογραφίες από το look που επέλεξε για τη βραδιά μας έδωσε έμπνευση για τους γάμπους του καλοκαιριού.

danai_barka-(9).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα φόρεμα με ντραπέ στην περιοχή της κοιλιάς, σκίσιμο στα πόδια και ένα αρχαιοελληνικού τύπου μπούστο που επίσης σχημάτιζε ντραπέ. Γενικά τα ντραπέ κολακεύουν πολύ τις juicy σιλουέτες χωρίς να τις πιέζουν, ενώ ακολουθούν τις γραμμές του γυναικείου σώματος στηρίζοντας επιπλέον το στήθος.

danai_barka-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Δανάη το συνδύασε με μπεζ γόβες και ασημένιο βραδινό τσαντάκι.

Λένα Δροσάκη: Λαμπερή στην πρεμιέρα της με floral φόρεμα και strappy πέδιλα

Shop the look: