Λένα Δροσάκη: Λαμπερή στην πρεμιέρα της με floral φόρεμα και strappy πέδιλα

Λένα Δροσάκη: Λαμπερή στην πρεμιέρα της με floral φόρεμα και strappy πέδιλα

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Σε ανοιξιάτικη διάθεση έκανε πρεμιέρα με αγαπημένους φίλους στο πλευρό της.

Είναι η εποχή που οι περισσότεροι έχουμε το βλέμμα μας στις διακοπές και στα υπόλοιπα σχέδια του καλοκαιριού μας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην πόλη ακόμα παίζονται πράγματα που αξίζει να παρακολουθήσουμε. Όπως η νέα παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραία με τίτλο «Άτλας της δεκαετίας του 2000», όπου πρωταγωνιστεί και η Λένα Δροσάκη. Πριν λίγες μέρες είχαμε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και πολλοί αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στον Πειραιά για να απολαύσουν το έργο.

Πουά φόρεμα: Η Φαίη Σκορδά επιλέγει το πιο θηλυκό item της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/C2fQ1G2IOqg/

Είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά θα λέγαμε για τη Λένα Δροσάκη, που μετά τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και το διαζύγιό της, φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια εξαιρετική επαγγελματική στιγμή, αφού και το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί στον ΑΝΤ1, το «Ο πρώτος από εμάς», είναι ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές του κοινού. Εκεί συνεργάζεται και με ένα cast που είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφοι. Είναι καλοί της φίλοι και αυτό φαίνεται από τη στήριξη που της δείχνει έμπρακτα η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βρέθηκε και στην πρεμιέρα της.

https://www.instagram.com/p/Ct3ifEpo5ZO/

Αυτό που ξεχώρισε βέβαια ήταν το look της μετά την παράσταση, όταν βγήκε από τα πρασκήνια για να φωτογραφηθεί με το κοινό της μεγάλης πρεμιέρας.

Floral φόρεμα + μαύρα πέδιλα: Το καλύτερο outfit για ανοιξιάτικη βάφτιση.

Η Λένα Δροσάκη έχει αδυναμία στα floral φορέματα και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τα outfits που έχει επιλέξει σε πολλές συνεντεύξεις της. Την ίδια επιτυχημένη συνταγή ακολούθησε και στην πρεμιέρα της με ένα all over printed φόρεμα με θολό floral μοτίβο. To συνδύασε με μαύρα strappy sandals, δηλαδή κλασικά πέδιλα με πολλά λουράκια σε διαχρονικό στυλ.

lena_drosaki-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com
lena_drosaki-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Το συγκεκριμένο σύνολο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις βαφτίσεις της άνοιξης, γιατί είναι εύκολο, κομψό και διαχρονικό. Αν δηλαδή επενδύσεις τώρα σε ένα τέτοιου τύπου floral φόρεμα, θα έχεις στη διάθεσή σου ένα item που θα φοράς στο repeat.

lena_drosaki-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Τα μαύρα πέδιλα με μεσαίο τακούνι όπως αυτά της Λένας Δροσάκη είναι ένα ζευγάρι που είτε έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου, είτε είναι το must της shopping list σου αυτή την περίοδο.

Σανδάλια την άνοιξη; Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς μπορείς να τα φορέσεις από τώρα

Shop the look: