Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε το τέλειο λευκό μπικίνι που κολακεύει τα πόδια

Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε το τέλειο λευκό μπικίνι που κολακεύει τα πόδια

Και το λευκό είναι η αγαπημένη της απόχρωση.

Οι εμφανίσεις μας στην παραλία ξεκίνησαν και επίσημα, μετά από ένα δεκαπενθήμερο που οι θερμοκρασίες χτύπησαν κυριολεκτικά κόκκινο, παρόλο που διανύουμε μόλις τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Οπότε το bikini body μας, όποιο και αν είναι αυτό, θα πρέπει να ανακαλύψει και το νέο του μαγιό, με το οποίο θα πάει φέτος παραλία. Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη πολλά ακόμα μαγιό στη συλλογή σου, αλλά κάθε χρόνο καλό είναι να ανανεώνεις τη «θαλασσινή» γκαρνταρόμπα σου με ένα νέο, φρέσκο σχέδιο σύμφωνα μα τις τάσεις της σεζόν. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι τα μαγιό μας φθείρονται εξαιρετικά πολύ από το αλάτι και τη θάλασσα, οπότε μία καινούργια προσθήκη είναι απαραίτητη.

To butter yellow είναι η σοφιστικέ απόχρωση που θα απογειώσει το καλοκαιρινό chic

https://www.instagram.com/p/C7t7BN1Ni7y/

Και ποιο είναι το απόλυτο bikini body της ελληνικής showbiz; Η Αθηνά Οικονομάκου, φυσικά. Όλοι θυμόμαστε τον χαμό που είχε γίνει στα social media πέρυσι, όταν η Μαίρη Συνατσάκη είχε ανεβάσει ένα story με τη συνεργάτη της, όπου φόραγε το πρώτο μπικίνι της σεζόν, με το caption «Το 'βαλε!». Η Αθηνά έχει αδυναμία στα εντυπωσιακά μαγιό και καθώς φέτος θα είναι ένα λίγο πιο ιδιαίτερο καλοκαίρι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, σίγουρα θέλει να ανανεωθεί και να περάσει χαλαρές στιγμές στα ελληνικά νησιά με φίλους.

H Aθηνά Οικονομάκου με το τέλειο μαγιό που κολακεύει τα πόδια.

Το λευκό είναι το χρώμα πρωταγωνιστής των φετινών μας beach looks. Αυτό είναι γεγονός. Επομένως και η Αθηνά δεν θα μπορούσε να μην κάνει όχι ένα, αλλά δύο αντίστοιχα total white looks στην πισίνα με δύο λευκά μαγιό, που θα σου δώσουν έμπνευση το φετινό καλοκαίρι. Το πρώτο είναι ένα λευκό ολόσωμο με one shoulder γραμμή και cut out στα πλευρά.

athina_oikonomakou-(19).jpg

Την προσοχή μας, όμως, τράβηξε το λευκό μπικίνι της, γιατί έχει το σωστό bottom που καλύπτει έξυπνα την κοιλίτσα με την ψηλή μέση του, ενώ επίσης μακραίνει και τα πόδια, γιατί το τελείωμά του βρίσκεται ψηλά στους γοφούς. Αυτό είναι ένα έξυπνο trick που πρέπει και εσύ να προσέξεις, όταν δοκιμάζεις ένα νέο μπικίνι, γιατί με αυτό τον πολύ απλό τρόπο θα καταφέρεις να κάνεις το σώμα σου να δείχνει στα καλύτερά του.

athina_oikonomakou-(16).jpg

Τζιν + σανδάλια: Είναι ο αγαπημένος casual συνδυασμός της Χριστίνας Μπόμπα για το καλοκαίρι

Shop the look: