Jaime King: Το young Hollywood αναδεικνύει τα νέα style icon

Jaime King: Το young Hollywood αναδεικνύει τα νέα style icon

Το πιο χαρακτηριστικό νέο πρόσωπο στη showbiz. 

Μερικές μέρες πριν ξεφύλλιζα το τελευταίου τεύχος του Καναδικού Lab Mag και έπεσα πάνω σε μία καλλονή που με έκανε να σταματήσω στο σαλόνι του περιοδικού με τη συνέντευξη της. Στην αρχή δεν κατάλαβα ποια ήταν μέχρι που διάβασα το όνομα της, Jaime King και τη θυμήθηκα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο της στη νέα σειρά του αμερικανικού δικτύου CW, Hart of Dixie.

H Αμερικανίδα ηθοποιός με τις αναλογίες μοντέλου, έχει περάσει από τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα των περιοδικών μόδας, αλλά η υποκριτική την κέρδισε τελικά. Στα επόμενα πλάνα της είναι να σκηνοθετήσει μία ταινία μικρού μήκους με τη Chloe Moretz και αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις να κερδίσει την εύνοια των απανταχού fashion editor.

Το στυλ της είναι χαρακτηριστικό και έχει αναφορές στον αμερικανικό Νότο και το old Hollywood καθώς αγαπά τις δαντέλες, τις γούνες και τα cocktail dresses.

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο στο look της που την έχει κάνει iconic είναι η αντίθεση σε μαύρα φρύδια με τα πλατινέ μαλλιά. Γνωρίστε τη γιατί σύντομα θα είναι στα εξώφυλλα όλων των μεγάλων περιοδικών.