Victoria Beckham: η καλύτερη πρέσβειρα του 2011

Victoria Beckham: η καλύτερη πρέσβειρα του 2011

Η Posh Victoria Beckham ήταν η καλύτερη πρέσβειρα των ρούχων της για τη χρονιά 2011.

Αν σας βάζαμε να ψηφίσετε τη γυναίκα που φόρεσε τις δημιουργίες ενός σχεδιαστή, μένοντας πιστή σε αυτόν και κάνοντας τουλάχιστον δυο εμφανίσεις το μήνα με outfit από το ίδιο οίκο, καλύτερα μες στο 2011 η νικήτρια θα ήταν μία: η Victoria Beckham.

Η καλλονή Posh Victoria, έγκυος, ετοιμόγεννη, σε πριγκιπικούς γάμους, στο κόκκινο χαλί, με το μωρό στην αγκαλιά, για ψώνια, παντού φορούσε δημιουργίες της. Όμως, το θέμα είναι πως δεν μας έκανε καθόλου φτηνή διαφήμιση, αλλά ίσα ίσα είναι η καλύτερη πρέσβειρα οίκου (άσχετα αν ο οίκος αυτός φέρει το όνομά της) για το 2011. Γιατί μπορεί και η Blake Lively του Gossip Girl να τίμησε πολλές φορές τον οίκο Chanel που κάποια στιγμή μας έκανε να ταυτίσουμε το όνομά της με εκείνον, όμως, δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το status που επέβαλε το style icon Victoria. Η μόνη που ίσως θα μπορούσε να την συναγωνιστεί αλλά σε Ευρώπη και Αμερική δεν έχει την ίδια απήχηση είναι η Fan Bingbing που φόρεσε τις Elie Saab δημιουργίες καλύτερα από όλες και είναι η καλύτερη πρέσβειρα των δημιουργιών του Λιβανέζου σχεδιαστή.

Όμως, έχοντας κερδίσει και το βραβείο του σχεδιαστή της χρονιάς στα Βρετανικά βραβεία μόδας η Queen Victoria είναι η αδιαφιλονίκητη νικήτρια και μπορεί να αναπαύεται στις δάφνες της.