Οι όχι και τόσο κακοντυμένες γυναίκες του κόκκινου χαλιού στα Critics' Choice Awards

Οι όχι και τόσο κακοντυμένες γυναίκες του κόκκινου χαλιού στα Critics' Choice Awards

Δεν είχε κακοντυμένες σε αυτό το κόκκινο χαλί, άλλα κάποιες κυρίες δεν τα κατάφεραν τόσο καλά όσο άλλες.

Όπως γράψαμε και στο άρθρο των καλοντυμένων γυναικών, το κόκκινο χαλί αυτό δεν είχε καμία κακοντυμένη celebrity. Απλά υπήρξαν γυναίκες που έκαναν super chic iconic εμφανίσεις και άλλες που δεν μας εντυπωσιάσαν με την εμφάνιση τους. Βέβαια, μόνο κακοντυμένες δεν μπορούμε να τις πούμε.

Η Shailene Woodley με τη μακριά Calvin Klein Resort 2012 grecian, γκρι τουαλέτα της ήταν πολύ κομψή, αλλά δεν εντυπωσίασε με το look της. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Judy Greer με τo μαύρο cocktail φόρεμα της που ήταν σικάτο, αλλά λίγο μίζερο που έδινε την αίσθηση πηγαίνει σε κηδεία. Με βαριά καρδιά βάλαμε και τη Diane Kruger με το Prada φόρεμα της που ήταν υπέροχο, αλλά όχι τόσο καλό όσο αυτά στη λίστα των καλοντυμένων.

Τη λίστα με μεγάλη δυσκολία συμπληρώνουν τα ονόματα της Jessica Chastain με το ροζ Balenciaga φόρεμα της που πολύ μας αρέσει, αλλά το βλέπουμε και λίγο "έριξα ένα σεντόνι και βγήκα" και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν είναι ωραίο ή άσχημο και τέλος, αυτό της Busy Philipps του Cougar Town τόλμησε το κόκκινο φόρεμα με τον πιο αδιάφορο τρόπο.