Τα ντραπέ φορέματα της υποψήφιας για Oscar, Viola Davis

Τα ντραπέ φορέματα της υποψήφιας για Oscar, Viola Davis

Αν δεν είναι ντραπέ, προφανώς δεν το φορά η Viola...

H Viola Davis που ηγείται της φετινής κούρσας για το Oscar Ά γυναικείου ρόλου φαίνεται ότι έχει μια μεγάλη στυλιστική αδυναμία. Αυτή δεν είναι άλλη από τα ντραπαρισμένα φορέματα και τις ντραπέ λεπτομέρειες στα υπόλοιπα φορέματα.

Κρίνοντας από τις πολυάριθμες εμφανίσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό για την προώθηση της οσκαρικής ταινίας «The Help» αν το ρούχο δεν έχει ντραπάρισμα η Viola δεν το φορά.

Από το κόκκινο Escada που φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας στο LA, το πράσινο David Meister στο ετήσιο Gala των Hollywood Film Awards και το ροζ Raoul στην πρεμιέρα του Extremely Loud and Incredibly Close μέχρι το λαμέ Ports 1961 στα Critics Circle Awards, το κεραμιδί Emillio Pucci στις Χρυσές Σφαίρες και το πράσινο Herve L. Leroux στα Guiid Awards, δεν υπάρχει φόρεμα που να μην είναι ντραπέ ολάκερο ή να μην έχει μία ντραπέ λεπτομέρεια.

Ακόμα και δεν της βγαίνει πάντα στυλιστικά η εμμονή αυτή, η Viola πολλές φορές είναι σικάτη οπότε προσωρινά της επιτρέπουμε τον πειραματισμό αυτό και της ευχόμαστε να πάρει το Oscar γιατί είναι αυτή που πιστεύουμε πως το αξίζει περισσότερο από όλες τις συνυποψήφιες.