Οι κυρίες που πήγαν στα βραβεία SAG, αλλά ξέχασαν το στυλ στο σπίτι τους

Οι κυρίες που πήγαν στα βραβεία SAG, αλλά ξέχασαν το στυλ στο σπίτι τους

Μπορεί κάποιες κυρίες να τα κατάφεραν περίφημα στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG, αλλά μερικές έχασαν το δρόμο του στυλ για τα καλά

sagphillips
sagwoodley
sagblunt
sagcuoco
sagmargu
sagwatson

Busy Phillips
Το SIMONE by Katie Nehra φόρεμα της πρωταγωνίστριας του Cougar Town όχι απλά δεν ταίριαζε σε black tie event, αλλά ούτε σε ετήσια γενέθλια τοπικού beach bar στη Λούτσα.


Shailene Woodley
Το φλοράλ L'Wren Scott φόρεμα της γενικά καλοντυμένης νεαράς είναι το ίδιο πνεύμα με το ρούχο της προαναφερθείσας και θα θέλαμε να το δούμε στη Shailene σε μία εξόρμηση στην τοπική πλαζ και όχι στο κόκκινο χαλί.


Emily Blunt
Η κομψότητα του οίκου Oscar de le Renta είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά το emerald με τα ντραπαρίσματα και τις λεπτομέρειες πάνω στην Emily φαίνεται υπερβολικό. Πρέπει να χαλαρώσει λίγο στυλιστικά η Emily.


Kaley Cuoco
Το κορίτσι του Bing Bang Theory φόρεσε ένα Romona Keveza που μάλλον είχε ξεχάσει στη ντουλάπα της από το σχολικό χορό. Λάθος χρώμα, υπερβολικά φραμπαλά σε ένα σύνολο που μάλλον ταιριάζει στις Απόκριες και όχι το κόκκινο χαλί.


Julianna Margulies
Η αγαπημένη μας ηθοποιός σταθερά προτιμά ένα στράπλες φορέματα και συγκεκριμένα Calvin Klein και σχεδόν χάνει το στόχο της και είναι κακοντυμένη. Σα κακοχτενισμένη νύφη είναι στη συγκεκριμένη εμφάνιση.


Emily Watson
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το σχεδιαστή του φορέματος της Emily, αλλά δεν θέλουμε κιόλας γιατί είναι τόσο απλό σαν το κομπινεζόν της γιαγιάς. Μην το αντιγράψετε.